Αντιπροσωπία του ΝΟΠ στον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα

Δευτέρα, Μάρτιος 25, 2019 - 1:40μμ

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα επισκέφτηκαν την Παρασκευή (22/3) μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Πατρών με επικεφαλής τον πρόεδρο Πέτρο Καθρέπτα, με σκοπό να τον ενημερώσουν για τα θέματα του Ομίλου σχετικά με τις εγκαταστάσεις στο παραλιακό μέτωπο και το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων των 90 χρόνων από την ίδρυσή του.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η αυτόνομη λειτουργία του ΝΟΠ στις εγκαταστάσεις του στην Ακτή Δυμαίων και η προοπτική της ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου. Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την πρόθεση η Περιφέρεια άμεσα να εξετάσει την ένταξη του έργου στον σχεδιασμό της διασφαλίζοντας τα χρήματα που απαιτούνται.

Στη συνάντηση μετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας και εκ μέρους του ΝΟΠ, πέραν του κ. Καθρέπτα, παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Δάσιος, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Καλοκαιρινός και το μέλος του Δ.Σ. Νικόλαος Φιλόπουλος.

Η διοίκηση του ΝΟΠ ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τον Περιφερειάρχη κ. Αποστολο Κατισφάρα Apostolos Katsifaras III και τον Αντιπεριάρχειάρχη κ. Κωνσταντίνο Καρπέτα Konstantinos Karpetas για την θερμή υποδοχή και για την κατανόηση της συμβολής του Ομίλου στην αθλητική και κοινωνική ζωής της πόλης.

Επίσης θεωρεί πολύ ουσιαστική την στήριξη της Περιφέρειας προς τις δραστηριότητες του Ομίλου και ενθαρρυντική την ειλικρινή δέσμευση για δρομολόγηση της αναβάθμισης των εγκαταστάσεών του.

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική