Αντιπρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ ο Κώστας Μπακαλάρος

Παρασκευή, Ιούλιος 6, 2018 - 6:11μμ

O Λεωνίδας Λεουτσάκος επανεξελέγη στην προεδρία της Football League. Την θέση του α’ αντιπροέδρου κατέλαβε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή , Κώστας Μπακαλάρος

Στη διαδικασία εκλογής διοικητικού συμβουλίου στα γραφεία της Football League, ο κ. Λεουτσάκος πήρε έξι ψήφους, έναν περισσότερο από τον έτερο υποψήφιο, Άρη Λυχναρά.

Εκτός από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Κώστα Μπακαλάρο, υποψηφιότητα για τη θέση του α' αντιπροέδρου της Football League είχε θέσει και ο αντιπρόεδρος της Δόξας Δράμας, Ανδρέας Οταπασίδης.

Εντέλει, με ψήφους 7-6 (υπήρχε και ένα λευκό), τη θέση του α' αντιπροέδρου της Football League κατέλαβε ο κ. Μπακαλάρος. Τη θέση του β' αντιπροέδρου έλαβε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Αιγινιακός, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, τον οποίο μάλιστα είχε προτείνει ο πρόεδρος της διορεγανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, λόγω και της εμπειρίας που διαθέτει στη Football League.

Πριν από τη διαδικασία, επικυρώθηκε η βαθμολογία του τελευταίου πρωταθλήματος, ενώ στη συνέχεια υπερψηφίστηκαν, τόσο ο οικονομικός, όσο και ο διοικητικός απολογισμός.

Υποστήριξη: SilkTech