Το αντίο του Μουρούτσου στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: "Ήσουν ένας μαχητής από την ώρα που γεννήθηκες μέχρι αυτή τη μαύρη ημέρα"

Παρασκευή, Οκτώβριος 14, 2022 - 10:48πμ
Ο Μιχάλης Μουρούτσος, πρωταθλητής Τάε Κβον Ντο και άλλοτε συναθλητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή, καθώς έχασε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 42 ετών.
Ο Μιχάλης Μουρούτσος, επίσης πρωταθλητής Τάε Κβον Ντο και συναθλητής του δις αργυρού Ολυμπιονίκη, τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, χαρακτηρίζοντάς τον "μαχητή".
"Αδερφέ μου καλό ταξίδι. Ήσουν από την ώρα που γεννήθηκες μέχρι αυτή την μαύρη μέρα ένας μαχητής. Ξεκινήσεις από το μηδέν και έφτασες στην κορυφή των μεγαλύτερων αθλητών του κόσμου.
Είμαι τυχερός που έζησα δίπλα σου την μεγαλύτερη αθλητική πορεία σου. Από το 1996 που γνωριστήκαμε, ζήσαμε μαζί παρά πολλές στιγμές.
Ευχάριστες, χαρούμενες, δύσκολες, αστείες, στενάχωρες αλλά πάντα συνοδοιπόροι στο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα αλλά θα σταματήσω εδώ.
Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια σου. Σε ευχαριστούμε για όλα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά. Σ' αγαπώ αδερφέ μου".

Υποστήριξη: SilkTech