Αντίδραση Προμηθέα για την έδρα του τελικού Κυπέλλου

Τετάρτη, Μάιος 5, 2021 - 11:02μμ

Η ΕΟΚ έκανε τα δικά της ορίζοντας τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ στην έδρα του Παναθηναϊκού και ο Προμηθέας με ανακοίνωσή του καλεί τους «πράσινους» να συμφωνήσουν ο τελικός να γίνει σε κλίμα ισονομίας και σε ουδέτερη έδρα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά την πρόχειρη και σκανδαλώδη απόφαση της απελθούσας Διοίκησης του κ. Βασιλακόπουλου που έτρεξε τη τελευταία μέρα της Διοίκησης να ορίσει ως έδρα του τελικού το ΟΑΚΑ (έδρα ενός εκ των τεσσάρων διεκδικητών) και μετά την άρνηση τελικά του αιτήματος μας από τη προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ να ορίσει την έδρα του τελικού σε ουδέτερο γήπεδο καλούμε την ομάδα του Παναθηναϊκού τηρώντας τους κανόνες της ισονομίας και αξιοπιστίας του θεσμού σε από κοινού αίτημα άρνησης διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ και τέλεσης του σε ουδέτερη έδρα σε περίπτωση που προκριθεί στο τελικό της διοργάνωσης.

Είμαστε σίγουροι πως αν η ΕΟΚ είχε μιλήσει με τις ομάδες όπως έκανε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης θα είχε την σύμφωνη γνώμη όλων των συμμετεχόντων για το θέμα του γηπέδου του τελικού σε ουδέτερη έδρα».

Υποστήριξη: SilkTech