Αντετοκούνμπο: «Πηγαίνω πάντα στο 100% στην άμυνα και προσπαθώ σκληρά στην επίθεση»

Σάββατο, Ιανουάριος 2, 2021 - 12:32μμ

Αν και ανώτεροι για τρία δωδεκάλεπτα, οι Μπακς ηττήθηκαν τελικά στο Μαϊάμι από τους Χιτ με 119-108 στο πρώτο τους φετινό back-to-back.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη έναν αγώνα ο κορυφαίος του Μιλγουόκι και τελείωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους (8/12 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 4/4 βολές), 13 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 38 λεπτά συμμετοχής σημειώνοντας το 19ο triple double της καριέρας του.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης τόνισε τα εξής:

«Ο ρυθμός έρχεται με τους αγώνες. Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε ο ένας τον άλλο, είναι στιγμές που βάζουμε τα σουτ και άλλες που δεν τα βάζουμε. Θέλουμε όποιος έχει καλό ρυθμό να τον βοηθάμε. Απόψε είχαμε καλές ευκαιρίες, απλώς δεν βάλαμε τα σουτ.

Αμυντικά ήμασταν καλοί, προσέξαμε την μπάλα, το συζητήσαμε, είπαμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε, οι Χιτ έβαλαν στο δεύτερο μέρος τα σουτ. Ήταν ανταγωνιστικοί, τους στείλαμε πολλές φορές στις βολές, αλλά έβαλαν και τα σουτ.

Δεν είμαι υπομονετικός στη διάρκεια ενός αγώνα, πηγαίνω πάντα στο 100% στην άμυνα και προσπαθώ σκληρά στην επίθεση, δεν προσπαθώ να σώζω ενέργεια στη διάρκεια του ματς, αυτό είναι κάτι που κάνω μετά. Πλέον πρέπει να βρούμε συνοχή και να είμαστε συνεπείς.

Θα υπάρχουν βράδια που δεν θα βάζουμε τα σουτ, το σημαντικό είναι να βρούμε τα ανοιχτά σουτ και στην άμυνα να προσπαθούμε με συνέπεια. Αν παίζουμε σκληρά, αν παίζουμε στο στυλ μας, θα είμαστε συνεπείς. Θέλω να παίζουμε με το δικό μας στυλ, να δίνουμε ελεύθερα σουτ στον Μίντλετον και τον Χόλιντεϊ, θέλω να τραβάω πολλή προσοχή πάνω μου για να έχουν χώρο οι συμπαίκτες μου».

Υποστήριξη: SilkTech