Αντετοκούνμπο λαμπρός τους οδηγεί- Υποψήφιος και επίσημα για MVP- ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, Μάιος 18, 2019 - 10:30μμ

Με έναν εντυπωσιακό και πάλι Γιάννη Αντετοκούνμπο, να κάνει πράγματα και θαύματα μέσα στο γήπεδο, οι Μπακς νίκησαν 125-103 τους Ράπτορς, έκαναν το 2-0 στη σειρά της Ανατολής και πλέον βρίσκονται δύο νίκες μακριά από την πρώτη τους παρουσία σε τελικούς του ΝΒΑ μετά από 25 χρόνια.

Ο Έλληνας άσος έφτασε σε νταμπλ-νταμπλ μέσα σε 18 λεπτά και είχε 30 πόντους με 9/12 βολές, 9/16 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 4 λάθη, στα συνολικά 35 λεπτά που αγωνίστηκε.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγεί τους Μιλγουόκι Μπακς στα πλέι-οφ του ΝΒΑ και η ομάδα του τον τίμησε με μια ανάρτηση στο instagram και με την λεζάντα «Ένα παιδί από τα Σεπόλια».

View this post on Instagram

A post shared by Milwaukee Bucks (@bucks) on May 17, 2019 at 4:45pm PDT

Σε δεύτερη μοίρα βάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την υποψηφιότητά του για MVP του ΝΒΑ. Για τον άσο των Μιλγουόκι Μπακς αυτό που προέχει είναι να περάσει η ομάδα του στα τελικά, για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Ο Αντετοκούνμπο, αμέσως μετά την νίκη επί των Ράπτορς και τη νέα εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εμένα δεν με νοιάζει τώρα αυτό. Με νοιάζει να πάμε στο Τορόντο, να παίξουμε το ίδιο καλά και να νικήσουμε...».

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί όλη την σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ήταν μάλλον αναμενόμενο πως θα φιγουράρει για MVP του ΝΒΑ. Αυτό επισημοποιήθηκε πλέον και ο Έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς είναι ο ένας από τους τρεις υποψήφιους, μαζί με τον Τζέιμς Χάρντεν των Ρόκετς και τον Πολ Τζορτς των Θάντερ.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Ακόμη είναι υποψήφιος για κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς.

Υποστήριξη: SilkTech