Αντετοκούνμπο: Η "κουτουλιά" στον Βάγκνερ και η αποβολή του - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, Αύγουστος 12, 2020 - 7:02μμ

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, οι Μπακς επικράτησαν με 126-113 της Ουάσινγκτον και βελτίωσαν σε 56-16 το ρεκόρ τους στο ΝΒΑ. Ο Ελληνας σταρ αποβλήθηκε στο τέταρτο λεπτό της δεύτερης περιόδου, καθώς μετά από αψιμαχία που είχε με τον Μόριτζ Βάγκνερ του έριξε... κουτουλιά!

Στα 10' που αγωνίστηκε, ο Giannis σημείωσε 12 πόντους (1/3 δίποντα, 10/12 βολές), μάζεψε εννέα ριμπάουντ, μοίρασε μία ασίστ και έκανε ένα κλέψιμο. Πλέον, εκφράζονται έντονες ανησυχίες για την τιμωρία που θα επιβληθεί στον περυσινό MVP και για τον αριθμό των αγώνων που ενδεχομένως να χάσει.

Αντετοκούνμπο: «Ηταν λάθος μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν συνηθίζει να έχει στιγμές έκρηξης στην καριέρα του. Οπερ σημαίνει ότι η αποβολή του λόγω... κουτουλιάς στον Βάγκνερ, προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στον «μαγικό κόσμο του ΝΒΑ» και όχι μόνο. Ο περυσινός MVP, μιλώντας μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Ουάσινγκτον, κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό:

«Ήταν κάτι άσχημο. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα το ξανάκανα. Ομως, είμαστε όλοι άνθρωποι. Πιστεύω ότι έχω κάνει εξαιρετική δουλειά όλη την σεζόν και στην καριέρα μου για να κρατάω την ψυχραιμία μου, αλλά είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίζω μπάσκετ», δήλωσε αρχικά ο Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι ήμουν εκνευρισμένος με τον Βάγκνερ. Νομίζω ότι απλώς ήταν μία σειρά από βρώμικα χτυπήματα που το «έχτισαν» αυτό. Παίκτες να μου βάζουν τρικλοποδιά, να πέφτουν στα πόδια μου, κρατήματα, χτυπήματα. Όλα αυτά. Δεν έχω τίποτα με τον Βάγκνερ, απλώς έχασα το μυαλό μου για μία στιγμή. Όπως είπα, αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα το άλλαζα και θα έμενα στο παιχνίδι. Πρέπει να ζήσω με αυτό. Ηταν λάθος μου».

Υποστήριξη: SilkTech