«Ανοιχτή» η επιστροφή των φιλάθλων στη Super League

Πέμπτη, Ιούνιος 4, 2020 - 2:02μμ

«Στο τραπέζι» των αρμόδιων αρχών βρίσκεται η πρόταση του ΟΦΗ (την οποία ασπάστηκε η Super League) για διεξαγωγή των πλέι-οφ και πλέι-άουτ με παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη (4/6) ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη.

Οι δύο τελευταίοι παρουσίασαν λεπτομερώς στον υφυπουργό την πρόταση για παρουσία ενός ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην πραγματοποίηση νέας συνάντησης την επόμενη εβδομάδα, αυτή τη φορά και με την παρουσία εκπροσώπων των Υγειονομικών Επιτροπών, όπου θα συζητηθεί διεξοδικά η πρόταση της Λίγκας.

Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η αξιολόγηση των συνθηκών και των μέτρων ασφαλείας στα ματς του προσεχούς Σαββατοκύριακου, με τα οποία επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Super League.

Αυτό που τονίστηκε από πλευράς Πολιτείας, είναι ότι η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες αποτελεί βασικό συστατικό του ποδοσφαίρου, αλλά σε κάθε περίπτωση προέχει η δημόσια υγεία και η διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών διαφύλαξής της.

Υποστήριξη: SilkTech