Ανοίγει η αυλαία για τα αναπτυξιακά τμήματα της ΕΑΠ

Τετάρτη, Αύγουστος 21, 2019 - 8:07μμ

Σε θέση εκκίνησης τα αγωνιστικά και αναπτυξιακά τμήματα του ιστορικού σωματείου της Ε.Α.Π. είναι έτοιμα να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους αθλητές το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Οι εγγραφές και οι επανεγγραφές των παιδιών σε όλα τα αθλητικά τμήματα για τη νέα περίοδο 2019-2020 πραγματοποιούνται καθημερινά στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, χωρίς επιπρόσθετα έξοδα εγγραφής.

Η Διοίκηση της Ε.Α.Π. αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και σεβόμενη τον κόπο των γονιών και πάνω απ’ όλα την επιθυμία και την ανάγκη των παιδιών να αθλούνται έχει καταργήσει το κόστος εγγραφής, ενώ παράλληλα, έχει διατηρήσει τα μηνιαία δίδακτρα σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Τα παιδιά στις πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις της Ε.Α.Π. μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα αθλήματα των Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πυγμαχία, Πινγκ Πονγκ, Σκάκι και Σύγχρονο Χορό.

Οι προπονήσεις γίνονται σε ολιγομελή τμήματα, με τη δυνατότητα ταυτόχρονης προπόνησης τμημάτων διαφόρων ηλικιών και αθλημάτων, ώστε να διευκολύνεται η συμμετοχή παιδιών της ίδιας οικογένειας. Μάλιστα, οι τιμές των διδάκτρων προσαρμόζονται ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών, μελών της ίδιας οικογένειας.

Στα αναπτυξιακά τμήματα του Σωματείου με την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών, τα παιδιά εκτός από την μύηση στα μυστικά του αθλητισμού, αποκτούν πνεύμα ευγενούς άμιλλας και συνεργασίας.

Με  αθλητικό σχέδιο, στοχευμένο και ευέλικτο  πρόγραμμα, οι ακαδημίες της Ε.Α.Π. εστιάζουν στην πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών με σεβασμό στην ατομικότητα και με συνεχείς αξιολογήσεις για την ανάδειξη των ικανοτήτων τους.

Το περιεχόμενο της προπόνησης εξελίσσεται και διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η οικογένεια της Ε.Α.Π.  ευχαριστεί όλους τους γονείς και αθλητές για την προτίμησή τους τόσα χρόνια και υπόσχεται πως για ακόμη μία αθλητική χρονιά θα φανεί αντάξια των προσδοκιών και της εμπιστοσύνη τους.

ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΝΑ ΑΘΛΗΜΑ

*ΒΟΛΕΪ- ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα αγωνιστικά τμήματα του βόλεϊ προπονούνται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. και του μπάσκετ από τις 5.30 μ.μ. έως τις 7.30 μ.μ., ενώ το Σαββατοκύριακο τα αναπτυξιακά του μπάσκετ από τις 8.30 π.μ. έως τις 12 μ. και του βόλεϊ από τις 12 μ. έως τις 3 μ.μ.

Προπονητές μπάσκετ: Σάκης Φραγκισκάτος, Χρήστος Πασχάκης, Τάσος Σαββόπουλος, Διονύσης Σταυρόπουλος και Γιάννης Κασκάνης (γυμναστής).

Προπονητές βόλεϊ: Έλενα Καγιαλή, Στεφανία Μωραΐτη, Τζένη Αναστασοπούλου και Γιάννης Κασκάνης (γυμναστής).

*ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Καθημερινά από τις 5 -9 μ.μ.

Προπονητής: Γιάννης Χαζάπης

*ΣΚΑΚΙ

Τρίτη 5-6 μ.μ. Αρχαρίων, 6-7.30 μ.μ. Αγωνιστικό

Πέμπτη 5-6 μ.μ. Αρχαρίων, 6-7.30 μ.μ. Αγωνιστικό

Σάββατο 5-6 μ.μ. Αρχαρίων, 6-7 μ.μ. Αγωνιστικό, 7- 8.30 μ.μ. Επίλεκτοι

Παρασκευή 8-10 μ.μ. Ανδρικό

Πέμπτη 3.30- 5 μ.μ. Επίλεκτοι.

Επίσης, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7.30- 9 μ.μ. λειτουργεί τμήμα για φοιτητές.

Προπονητές: Κώστας και Χάρης Σιέμπος

*ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

Οι προπονήσεις στο πινγκ- πονγκ ξεκίνησαν! Καθημερινά από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

Προπονητής: Σωκράτης Γασπαρινάτος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2610 005 454 (γραφείο ακαδημιών), ή να επισκεφθείτε το γήπεδο της Ε.Α.Π. Φαβιέρου & Ηπείρου 8, Πάτρα.

Υποστήριξη: SilkTech