Άνετη νίκη του Απόλλωνα με 73-51 επί του ΑΟ Αγρινίου

Σάββατο, Σεπτέμβριος 10, 2022 - 8:47μμ
Σε καλό δρόμο

Φιλική νίκη, σημείωσε το απόγευμα του Σάββατου ο Απόλλων που επικράτησε με 73-51 του ΑΟ Αγρινίου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδό του, στην Περιβόλα.

Ο τεχνικός της ομάδας  Νίκος Βετούλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και έκανε διάφορες δοκιμές.

Μετά το τέλος του φιλικού, ο Νίκος Βετούλας, δήλωσε: «Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε ροτέισον και να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες όπως οι Βησσαρίου, Μαστρογιαννόπουλος και Κογιώνης και να ξεκουράσουμε ορισμένους άλλους.
Για το παιχνίδι, δείξαμε διάθεση στην άμυνα, παρότι ήμασταν άστοχοι στην επίθεση στο α΄ ημίχρονο. Στο β΄ ημίχρονο κρατήσαμε το ίδιο επίπεδο στην άμυνα αλλά στην επίθεση κάναμε καλύτερους αυτοματισμούς και πήγαμε καλυτέρα. Ήταν ένα παιχνίδι προσαρμογής και για τον Μίσκοβιτς καθώς είχε μόλις 2 προπονήσεις και στη πορεία πιστεύω πως θα μας βοηθήσει και αυτός στην θέση 4 για να είμαστε πλήρεις».

Τα 10λεπτα: 13-14,27-25, 53-40, 71-53.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Βετούλας): Καράμπελας 5 (1), Μαστροαγιαννόπουλος 7 (1), Μπόγρης, Ντέιβις 13 (2), Σιλά 8, Βησσαρίου 3 (1), Καλχούν 6 (2), Μίσκοβιτς 10, Κογιώνης 4, Γκρίφινβ 4, Τζόουνς 11 (1) και Κ. Αθανασόπουλος.

Mετά το φιλικό της ομάδας μας με τον ΑΟ Αγρινίου, ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος μίλησε για το παιχνίδι και κατέθεσε την άποψη του για την πορεία της προετοιμασίας.
«Παίξαμε όσο πιο καλύτερα γινόταν στην άμυνα γιατί ξεκινάμε από εκεί, είχαμε και από την άλλη πλευρά κάποια ελεύθερα σουτ άστοχα όμως γενικά όμως θεωρώ ότι ατομικά παλέψαμε αρκετά» είπε αρχικά ο Πατρινός αθλητής και πρόσθεσε: «Ακόμη είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας και πρέπει να βρούμε τις κινήσεις μας μέσα στο παιχνίδι και να βρεθούμε αρκετά παραπάνω. Εύχομαι να δουλέψουμε ακόμη σκληρότερα στη συνέχεια και πιστεύω να πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια της προετοιμασίας».
Το επόμενο φιλικό, θα γίνει το απόγευμα (17.30) της Τετάρτης (14/9) με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Υποστήριξη: SilkTech