Άνετη και ωραία η Παναχαϊκή - Έσπασε το αήττητο του Καραϊσκάκη

Κυριακή, Νοέμβριος 3, 2019 - 5:07μμ

Τη δεύτερη νίκη της -και συνεχόμενη- στο πρωτάθλημα πήρε η Παναχαϊκή που δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Καραϊσκάκη. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 2-0 επί των Αρτινών στην Αγυιά για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Μία κυνική και ουσιαστική Παναχαϊκή, παρά τις πολλές της απουσίες (Ρουγκάλας και Σταμόπουλος προστέθηκαν σε αυτές) και τη μεσοβδόμαδη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό, «πάτησε» τον μέχρι πρότινος αήττητο Καραϊσκάκη που είχε το απόλυτο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Άρτια στημένοι από τον Σπύρο Μπαξεβάνο, οι «κοκκινόμαυροι» που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε, χάνοντας την πρώτη τους ευκαιρία στα 35 δευτερόλεπτα και την τελευταία με το σφύριγμα της λήξης, αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους μετά από καιρό, σηκώνοντας ουκ ω λίγες φορές τους φιλάθλους από τις θέσεις τους.

Καμία απολύτως στιγμή δεν απείλησε ο Καραϊσκάκης στην αναμέτρηση, που βραχυκυκλώθηκε στην προσηλωμένη προσπάθεια των παιχτών της Παναχαϊκής.

Την επαφή του με τα δίχτυα διατήρησε ο Μωραΐτης που ήταν μέσα σε πολλές φάσεις, σε ένα ακόμα από τα ελπιδοφόρα μνήματα της ημέρας, με τους «κοκκινόμαυρους» να έχουν λειψανδρία στην επίθεση, ενώ πρώτο γκολ με τη φανέλα των Πατρινών πέτυχε ο Λινάρδος.

Κανένας σχεδόν «κοκκινόμαυρος» δεν υστέρησε, ενώ η Παναχαϊκή πάει στη Λάρισα για τον Απόλλωνα την επόμενη (4η) αγωνιστική.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νιας), βοηθοί: Πριόνας (Ευβοίας), Πετρίδης (Χίος), τέταρτος: Λάμπρου (Ευβοίας)

Κίτρινες: 10’ Πατάπης / 12’ Παναγιώτου, 21’ Τσούτσης

Γκολ: 34’ Μωραΐτης, 53΄Λινάρδος

Παναχαϊκή (Μπαξεβάνος): Σούλης (C), Πολίμος, Πατάπης, Τσελεπίδης, Λινάρδος, Παπατόλιος, Κολ (75’ Μουστακόπουλος), Σιατραβάνης, Ιντζόγλου, Κυνηγόπουλος (83’ Μαυριάς), Μωραΐτης (87΄Αντωνακόπουλος).

Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου (C), Παναγιώτου, Βλάχος, Καπιάς, Ψιανός (77’ Τερεζίου), Μέτσε Νέτι, Χατζηστραβός, Γυφτοκώστας (57’ Κούστα) , Τσούτσης (71’ Αλμπάνης), Κυβελίδης.

Το φιλμ του αγώνα

1' Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή! Ο Κυνηγόπουλος έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Σιατραβάνη ο οποίος από κοντά μέσα στην περιοχή στέλνει την μπάλα λίγο άουτ!

3' Νέα τεράστια ευκαιρία! Ο Μωραΐτης έπειτα από σέντρα του Σιατραβάνη με κεφαλιά μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ!

34' Γκολ για την Παναχαϊκή! Ο Μωραΐτης με τρομερή ενέργεια και σουτ από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής κάνει το 1-0

53' Γκολ για την Παναχαϊκή! Οι παίκτες της ομάδας μας πίεσαν ψηλά ο Λινάρδος πήρε την μπάλα και με πολύ όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0!

56' Ευκαιρία για την Παναχαϊκή! Ο Coll έπειτα από μαγική εναλλαγή της μπάλας σούταρε με το εξωτερικό του αριστερού του ποδιού και έδιωξε δύσκολα ο Μέλκας!

71' Καλό σουτ του Πολίμου μπλόκαρε ο Μέλκας

80' Εξαιρετική αντεπίθεση της Παναχαϊκής και ο Σιατραβάνης μέσα από την περιοχή με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ!

 

Υποστήριξη: SilkTech