Αναβολή των πρωταθλημάτων χάντμπολ λόγω πανδημίας

Πέμπτη, Ιανουάριος 13, 2022 - 7:30μμ
Για την τρέχουσα αγωνιστική

Η Ομοσπονδία χάντμπολ συνεδρίασε και αποφάσισε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων των Εθνικών κατηγοριών της τρέχουσας αγωνιστικής (15-19/1/2022) λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας.

Η ΔΕΠ/Ο.Χ.Ε. στη συνεδρίαση της, την Τετάρτη 12/1/2022, αποφάσισε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων των Εθνικών κατηγοριών της τρέχουσας αγωνιστικής (15-19/1/2022).

Η Επιτροπή, προχώρησε σε αυτή την απόφαση με την ουσιαστική συμβολή της Υγειονομικής επιτροπής της ΟΧΕ, αξιολογώντας την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα γενικότερα όπου παρουσιάζεται μια κλιμακούμενη αύξηση κρουσμάτων, αλλά και τα αιτήματα σωματείων που δέχτηκε για αναβολή λόγω θετικών αποτελεσμάτων έχοντας ως στόχο να μην επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο το όλο σύστημα και με τις αθλητικές συναντήσεις αλλά και τις μετακινήσεις των ομάδων.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ καταλήγει ότι "αντιλαμβανόμαστε την όποια αναστάτωση μπορεί να προκύψει από την αναβολή και τον επανορισμό των αγώνων, αλλά εκτιμάται περισσότερο η υγεία των αθλητών/τριών και συντελεστών του αθλήματος, προκειμένου να διασφαλιστεί μια το όσο δυνατόν ασφαλέστερη αγωνιστική συνέχεια των πρωταθλημάτων".

Υποστήριξη: SilkTech