Αναβλήθηκε το συμβούλιο της Super League 2

Πέμπτη, Οκτώβριος 10, 2019 - 3:50μμ

Για την προσεχή εβδομάδα μετατέθηκε το ΔΣ της Super League που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη (10/10). Μεταξύ των θεμάτων ημερησίας διάταξης ήταν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τρέχουσας σεζόν και η ενημέρωση για τις προσφορές των τηλεοπτικών συνεργείων παραγωγής αγώνων.

Ωστόσο, την ημέρα που ο διαγωνισμός ολοκληρωνόταν, η ΕΡΤ ζήτησε νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για κατάθεση προσφορών σε High Definition και όχι Standard Definition που είχε ζητηθεί αρχικά.

Προφανώς η Δημόσια Τηλεόραση - εάν οι δύο πλευρές δώσουν εν τέλει τα χέρια - θέλει να καλύπτει τις αναμετρήσεις μέσω του ERT Sports.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν προλάβαιναν, φυσικά, να καταθέσουν τις προσφορές τους, οπότε ανακοινώθηκε νέος διαγωνισμός με προθεσμία υποβολής έως τη Δευτέρα (14/10).

Μοιραία, λοιπόν, το ΔΣ οδηγήθηκε σε αναβολή, καθώς νεότερα από το μέτωπο της υπογραφής τηλεοπτικής σύμβασης δεν υπάρχουν, όπως δεν θα υπάρχει και πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος:

«Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρίες τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 14η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364).

Πληροφορίες: [email protected], 210 3386345 (κα Κωνσταντίνα Μαργαρίτη)».

Υποστήριξη: SilkTech