Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το παιχνίδι της Παναχαϊκής, όχληση Σταθάκη

Παρασκευή, Ιανουάριος 14, 2022 - 6:28μμ

Οριστική είναι η αναβολή του εντός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής (16/1) με τον Αχέροντα Καναλακίου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι άνθρωποι του Αχέροντα απέστειλαν το μεσημέρι της Παρασκευής 7 επιβεβαιωμένα κρούσματα ποδοσφαιριστών (μετά από μοριακό έλεγχο) στην ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε την αναβολή του ματς.

Ετσι, οι κοκκινόμαυροι θα ταξιδέψουν στην Αρτα την Τετάρτη (19/1) για να αντιμετωπίσουν την τοπική Αναγέννηση.

Προσωπική δήλωση Πέτρου Σταθάκη:

«Με αφορμή την αναβολή του αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου λόγω κρουσμάτων στην αντίπαλη ομάδα θέλω δημόσια να ευχηθώ περαστικά και καλή ανάρρωση σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Αχέρων που ταλαιπωρούνται από τον κορωνοϊό. Σαν ομάδα έχουμε περάσει και εμείς από αυτή τη διαδικασία και πρέπει να υπάρχει προσοχή. Οι δικοί μας ποδοσφαιριστές όμως τήρησαν το πρωτόκολλο και όλα αυτά που προβλέπονται και δεν γύρναγαν στις καφετέριες, ούτε πήγαιναν στις προπονήσεις όταν είχαν συμπτώματα του ιού. Εύχομαι σύντομα να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να έρθουν όλοι υγιείς όταν γίνει το παιχνίδι».

Στο γήπεδο της στην Αγυιά πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (14/1).
Παρά την αναβολή της προγραμματισμένης για την Κυριακή (16/1) αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην αντίπαλη ομάδα, οι "κοκκινόμαυροι" συνέχισαν με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία τους καθώς την Τετάρτη (19/1) υπάρχει εκτός έδρας αγώνας στην Άρτα.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός του Μπελεζάκη και του Κοντογιώργη, ενώ σε ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Παπαχρονόπουλος.
Το πρωί του Σαββάτου (15/1) θα γίνει προπόνηση και πάλι στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά.

Υποστήριξη: SilkTech