Αναβλήθηκε η κλήρωση της Φούτμπολ Λιγκ-Στον αέρα η σέντρα του πρωταθλήματος

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 27, 2018 - 5:30μμ

Η Football League οδήγησε σε αναβολή, τόσο το ΔΣ, όσο και την προγραμματισμένη κλήρωση της Παρασκευής (28/09). Ειδοποίηση περίμενε η Football League για να συζητήσει σχετικά με την οικονομική πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όμως αυτή δεν ήρθε ούτε την Πέμπτη (27/09).

Ήταν, λοιπόν, αναμενόμενο ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις από εκπροσώπους ΠΑΕ, οι οποίοι είχαν ήδη εκφράσει τη θέση ότι δεν έπρεπε να γίνει η κλήρωση εάν δεν έφτανε η πολυσυζητημένη πρόταση.

Η λίγκα, λοιπόν, με ανακοίνωσή της οδήγησε σε αναβολή, τόσο το ΔΣ της Παρασκευής (28/09), όσο και την κλήρωση, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι: «δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ή συζήτηση σχετικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων». Έπειτα από αυτή την εξέλιξη κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για έναρξη στις 14 Οκτωβρίου...

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE, η οποία είχε ορισθεί για την Παρασκευή 28/09/2018 και ώρα 12:00΄ αναβάλλεται, διότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ή συζήτηση σχετικά με την παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την αγωνιστική περίοδο 2018 - 2019. Ομοίως, και για τον ίδιο λόγο, αναβάλλεται και η Κλήρωση του Πρωταθλήματος».

Υποστήριξη: SilkTech