Ανατροπή: Τρίτοι στην Ελλάδα οι έφηβοι της Ολυμπιάδας

Παρασκευή, Μάρτιος 23, 2018 - 7:51μμ

Η Ολυμπιάδα κατέκτησε τελικά την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην Ελλάδα μετά την ήττα της με 3-1 σετ από τον πρωταθλητή εφήβων Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε το φάιναλ φορ της πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η Ολυμπιάδα αρχικά θεωρούσε ότι είχε μειονέκτημα στην τριπλή ισοβαθμία, αλλά μετά ενημερώθηκε ότι κατέκτησε το τρίτο μετάλλιο.

Στον αγωνιστικό τομέα η Ολυμπιάδα έχασε το πρώτο σετ γρήγορα με 25-19, στη συνέχεια πήρε το δεύτερο με 23-25, αλλά έχασε το τρίτο με 25-21 και το τέταρτο με 25-23.

Εκεί ήρθε η απογοήτευση για την πατρινή ομάδα που πίστευε ότι κατέκτησε την τέταρτη θέση, αλλά μετά έφτασε στα ουράνια με την ανακοίνωση ότι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στην τριπλή ισοβαθμία τελικά ο Πήγασος κατέκτησε τη δεύτερη θέση, η Ολυμπιάδα Πατρών την τρίτη και ο Μίλωνας την τέταρτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απονομή έγινε κανονικά με τον Μίλωνα να παίρνει τα χάλκινα μετάλλια, ενώ στη συνέχεια οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας ...πήραν τα μετάλλια από τα παιδιά του Μίλωνα για να τα δώσουν στην Ολυμπιάδα.

Καλύτερος επιθετικός των εφήβων ο Αλέξανδρος Ράπτης της Ολυμπιάδας

Τα σετ: 25-19, 23-25, 25-21, 25-23.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπαμπαλιούτας): Στεφανίδης, Κονιόρδος, Κανέλλος, Βαρβεσιώτης, Τζιουμάκας, Κανιούρας, λίμπερο ο Μπουράκης, Κωστακόγλου (λίμπερο), Καραμάνης, Καλαϊτζίδης, Καρανταΐδης, Μαδίτσης, Γιοβανέκος, Λιούτας.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Συνοδινός): Αβράμης, Φερτάκης, Κανελλόπουλος, Τιμπίλης, Τσιόδουλος, Ράπτης,λίμπερο ο Μακρής, Γαλάνης Α. (λίμπερο), Γαλάνης Χ., Παπακανέλλος, Χριστόπουλος, Πομώνης.

Βαθμολογία

1. Ηρακλής  9-3 9

2. Πήγασος  6-8 3

3. Ολυμπιάδα  6-8 3

4. Μίλων 6-8 3

 

Υποστήριξη: SilkTech