Ανατροπή τίτλου από τον Ολυμπιακό

Δευτέρα, Ιούνιος 4, 2018 - 5:11μμ

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο έμεινε «ζωντανός», αλλά είναι, πλέον, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ανδρών του χάντμπολ.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι βρέθηκαν πίσω με 0-2 στη σειρά των τελικών των play offs από την ΑΕΚ, κατάφεραν με το σημερινό 22-21 επί της Ένωσης στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ να ισοφαρίσουν σε 2-2, ανέκτησαν ξανά το πλεονέκτημα της έδρας και θα έχουν την ευκαιρία, στον 5ο τελικό που θα ακολουθήσει στην έδρα τους (6/06), να πάρουν τον πρώτο τίτλο τους και να κλείσουν την χρονιά με το νταμπλ.

Η Ένωση έχασε τεράστια ευκαιρία να πανηγυρίσει σήμερα (2/06) το τρίτο πρωτάθλημά της, καθώς, εάν επικρατούσε, όλα θα είχαν τελειώσει. Πλέον, καλείται να κάνει αυτό που πέτυχε στο πρώτο ματς των τελικών, να «αλώσει» την έδρα του Ολυμπιακού και να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα έκανε σπουδαία εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και με κορυφαίος τον Κώστα Τσιλιμπάρη, ο οποίος «κατέβασε ρολά», έφτασε στη μεγάλη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα, η Ένωση δεν κατάφερε να προηγηθεί ποτέ στο παιχνίδι, παρότι ισοφάρισε, και στο φινάλε η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού ήταν αυτή που έκρινε την αναμέτρηση.

Ιπποτικό χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα από τους 600 φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο. Κορυφαίος για την Ένωση ο Ιούλιος Αργυρού, ενώ ο Ολυμπιακός είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα με τον Τζηρά να ξεχωρίζει με έξι τέρματα.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για τελευταία φορά την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο κλειστό του Ρέντη (17:30) με τη νικήτρια ομάδα να κατακτά τον φετινό τίτλο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech