Ανανέωσε στον Παναθηναϊκό ο Παναγιώτης Πελεκούδας

Τετάρτη, Ιούνιος 12, 2019 - 12:50μμ

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Παναγιώτη Πελεκούδα την περασμένη περίοδο κι έτσι η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον διεθνή Πατρινό κεντρικό θα συνεχιστεί για ακόμη ένα έτος, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Μάλιστα, ο διεθνής κεντρικός εξέφρασε την θέληση να διαδεχθεί τον Σωτήρη Πανταλέων στο «τριφύλλι», παίρνοντας και τη φανέλα του αρχηγού του Παναθηναϊκού, όταν αυτός αποσυρθεί!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ με τον Παναγιώτη Πελεκούδα και για την σεζόν 2019-20.

Ο έμπειρος κεντρικός θα φοράει και τη νέα χρονιά το «τριφύλλι» και θα συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της επιστροφής του Συλλόγου σε κορυφαίο επίπεδο.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο Πελεκούδας τόνισε: «Μετά από αρκετά χρόνια μένω σε μια ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό οφείλεται στο δέσιμο που δημιουργήθηκε με την ομάδα, την διοίκηση και τον κόσμο από την πρώτη χρονιά.

Είναι τιμή για κάθε αθλητή να ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και χαίρομαι που παραμένω μέλος του και θα συνεχίσω να βοηθάω από την πλευρά μου στην προσπάθεια του Συλλόγου.

Θέλω να μείνω για άλλα δύο χρόνια προκειμένου να πάρω το νούμερο 14 από τον Σωτήρη Πανταλέων όταν σταματήσει».

Υποστήριξη: SilkTech