Ανανέωσαν Πίτσικας και Λιβαθηνός στη ΝΕΠ

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 2, 2022 - 10:00πμ
Τι δηλώνουν για την παραμονή τους οι δυο παίκτες

Η ΝΕΠ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηλία Πίτσικα, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στα μισά της περσινής αγωνιστικής περιόδου αλλά και με τον Άγγελο Λιβαθηνό. Ο 23χρονος τερματοφύλακας θα συνεχίσει στα «δελφίνια» για 12η σερί χρόνια (!), έχοντας ως στόχο να βοηθήσει το πατρινό συγκρότημα στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί
«Η ΝΕΠ επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο και είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας», δήλωσε ο Ηλ. Πίτσικας και πρόσθεσε: «Η παρουσία του Μάκη Λυκούδη στην τεχνική ηγεσία εγγυάται σκληρή δουλειά, οπότε μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί του και να γίνουμε καλύτεροι μέσα από την προπόνηση. Στόχος μας θα είναι να κάνουμε μια καλή πορεία, να πετύχουμε γρήγορα την παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι άλλο έρθει είναι καλοδεχούμενο».

«Η έλευση του νέου μας προπονητή θεωρώ ότι ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο από πλευράς στόχων και μας ωθεί στο να δουλέψουμε ακόμη πιο εντατικά στην προπόνηση. Πρώτος μας στόχος είναι να δέσουμε μεταξύ μας. Παράλληλα, θέλουμε να παίξουμε ωραίο πόλο και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε», ανέφερε ο Αγγ. Λιβαθηνός.

Υποστήριξη: SilkTech