Αναλαμβάνει πόστο στην Εθνική ο Γεωργάτος - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, Ιούλιος 29, 2020 - 10:02πμ

Μια πρόσληψη που θα προκαλέσει αίσθηση αναμένεται να ανακοινωθεί αυτές τις μέρες από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γρηγόρης Γεωργάτος αναλαμβάνει ρόλο - κλειδί στις Εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, της Ίντερ και της ΑΕΚ αναλαμβάνει καθήκοντα αναπτυξιακού συντονιστή στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί σήμερα από την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Ο “Γκέο”, ο οποίος έχει εργαστεί και με επιτυχία ως τεχνικός διευθυντής στην πρώτη ομάδα των "ερυθρολεύκων", αλλά και ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, έχοντας είτε εντοπίσει είτε εξελίξει ταλέντα, με κορυφαία τα παραδείγματα των Παναγιώτη Ρέτσου και Κώστα Τσιμίκα, θα αναλάβει παρόμοια καθήκοντα σε όλες τις “μικρές” τεχνικές προκειμένου να αποτελέσει και τον συνδετικό κρίκο με την Ανδρών.

Πρόκειται για μια εισήγηση του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη, την οποία αποδέχθηκε με θέρμη ο Ομοσπονδιακός κόουτς Τζον Φαν Σιπ, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και με όσα στελέχη της Ομοσπονδίας ενημερώθηκαν σχετικά πριν η υπόθεση φτάσει σε επίπεδο τελικής έγκρισης.

Ο Γεωργάτος σε άμεση συνεργασία με τον Κ. Κωνσταντινίδη θα βοηθήσουν στην περαιτέρω οργάνωση των Εθνικών ομάδων, στον εντοπισμό ταλέντων, στην παρακολούθηση παικτών που έχουν προοπτική για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και σε διάφορους άλλους σχετικούς τομείς.

Υποστήριξη: SilkTech