Αναλαμβάνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πρώην προπονητής της Παναχαϊκής

Τετάρτη, Οκτώβριος 6, 2021 - 11:03πμ
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Football Club

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Football Club έχει θέσει ως κυρίαρχο και άμεσο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α Κατηγορία της ΕΠΣΜ και ως μελλοντικό στόχο την ένταξη της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.


Γι' αυτούς τους λόγους η Διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 FC εμπιστεύεται τα «ηνία» της ομάδας σε έναν πασίγνωστο προπονητή της Football League, με μεγάλη εμπειρία σε ομάδες επαγγελματικού αθλητισμού.


Στον πάγκο της ομάδας, ως βοηθός και στενός συνεργάτης του νέου coach, θα βρίσκεται ο Μιχάλης Καραστάθης.
«Θα οδηγήσω το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 FC στην κορυφή!» είναι τα πρώτα λόγια του πολύπειρου προπονητή.
Ως ποδοσφαιριστής, έχει πλούσια καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με περισσότερες από 450 συμμετοχές σε Α' και Β' Εθνική με ομάδες όπως τον Πανελευσινιακό, Άρη, ΠΑΟΚ, Αγροτικό Αστέρα, Ατρόμητο Αθηνών, με συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς και με την Εθνική Ελλάδος.
Στην προπονητική του καριέρα έχει εργαστεί σε σημαντικές ομάδες της Football League, όπως Παναχαϊκή, Φωκικός, Ηρακλής Ψαχνών, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Αγροτικός Αστέρας, Παναργειακός, Πανηλειακός, Αστέρας Βλαχιώτη και Καλλιθέα.

Ο Γιώργος Κούτσης είναι ο πρώτος προπονητής ποδοσφαίρου που μεταδίδει ενέργεια, οργανωτική διαχείριση και συντονίζει το πρόγραμμα σε ένα ποδοσφαιρικό πλάνο. Πρωταρχικός σκοπός του είναι η παροχή βοήθειας στους ποδοσφαιριστές για να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και η εξεύρεση λύσεων για παρακίνηση σε ποδοσφαιρικό πάθος και ενθουσιασμό.

Η Διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 FC καλωσορίζει στην ομάδα τον Γιώργο Κούτση και του εύχεται καλή αρχή με πολλές επιτυχίες!

Υποστήριξη: SilkTech