Ανακοίνωση του ΠΕΑΚ για το σύστημα καθαρισμού στο "Πεπανός"

Παρασκευή, Φεβρουάριος 14, 2020 - 8:03μμ

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας ενημερώνει τα Σωματεία και τους αθλητές οτι στα πλαίσια του ετησίου service της η αυτόματη σκούπα που διαθέτει για τον καθαρισμό των κολυμβητικών δεξαμενών έχει μεταφερθεί ήδη στην εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία στην Αθήνα.

"Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το service θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και η σκούπα θα είναι έτοιμη προς χρήση με το σύνολο του αυτόματου εξοπλισμού που διαθέτει.

Ως εκ τούτου οι εργασίες συντήρησης των δεξαμενών πραγματοποιούνται προσωρινά χειρωνακτικά από εξειδικευμένο προσωπικό με το οποίο το ΠΕΑΚ έχει υπογράψει σύμβαση.

Οι οποιεσδήποτε άλγες (πράσινες επιφάνειες) βρίσκονται σε κάποια σημεία στον πυθμένα των δεξαμενών είναι παντελώς ακίνδυνες.

Έξαλλου τα αποτελέσματα των αναλύσεων από τα δείγματα που αποστέλλει στο ΠΕΑΚ το Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα την Διεύθυνση Υγιεινής κάθε εβδομάδα είναι μηδενικές σε οποιαδήποτε μορφή. Κατά συνέπεια οι κολυμβητικές δεξαμενές χρησιμοποιούνται χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος", αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech