Ανακοίνωση ΝΟΠ για τον Δήμο Πατρέων

Τετάρτη, Ιανουάριος 9, 2019 - 9:07μμ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΠ στην σημερινή (08/01/2019) πρώτη συνεδρίαση της νέας χρονιάς, έκανε απολογισμό των τελευταίων επιτυχημένων δράσεων της διοργάνωσης του Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Μεμόριαλ και της εκδήλωσης για τον Αγιασμό των Υδάτων και την κοπή της Βασιλόπιτας & βραβεύσεων του Ομίλου.

Στα πλαίσια αυτά νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλες αρχές της πόλης: τον Δήμο Πατρέων, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τους Βουλευτές και τους τοπικούς φορείς, καθώς και τα μέλη, τους γονείς, τους φίλους, τους συνεργάτες και τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου, που στήριξαν και βοήθησαν στην υλοποίηση των δράσεων αυτών και τίμησαν τον Όμιλο με την παρουσία τους.

Σχετικά για το ζήτημα που αναδείχτηκε στην δημοσιότητα ο ΝΟΠ θεωρεί ότι οφείλεται σε παρεξήγηση, καθώς ο ΝΟΠ δεν διανοείται να είναι απέναντι στο Δήμο και ούτε το αντίθετο. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί άμεσα συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κ.Πελετίδη και τους συνεργάτες του.

Ο ΝΟΠ στην μακρόχρονη παρουσία του στην αθλητική & κοινωνική παράδοση της πόλης, ο ΝΟΠ είχε πάντα αρωγό και υποστηρικτή τον Δήμο και τους φορείς της Πάτρας. Είναι απόλυτη πεποίθηση όλων ότι ο Δήμος Πατρέων και ο ΝΟΠ είναι απαραίτητο πάντα να συμπλέουν.
«Γιατί ο ΝΟΠ είναι η Πάτρα και η Πάτρα είναι ο ΝΟΠ».

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική