Ανακοίνωσε Ντάγιο ο Προμηθέας

Τρίτη, Μάιος 30, 2023 - 10:00πμ
Στην Πάτρα και στον Προμηθέα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Ντάγιος, αναλαμβάνοντας τα ηνία των μικρότερων ηλικιακών τμημάτων του συλλόγου

Στην Πάτρα και στον Προμηθέα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Ντάγιος, αναλαμβάνοντας τα ηνία των μικρότερων ηλικιακών τμημάτων του συλλόγου.
Ο Θεσσαλονικιός κόουτς βρέθηκε στον πάγκο του Ηρακλή και στην Elite League, από τον Σεπτέμβριο έως τον Ιανουάριο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Ντάγιο, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής της Ακαδημίας του Συλλόγου.
Ο Γιάννης Ντάγιος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1980 και ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του από την ακαδημία «Αστέρια» το 2009. Την σεζόν 2018-19 διετέλεσε βοηθός προπονητή στον Ηρακλή, αναλαμβάνοντας αργότερα και χρέη head coach στον «Γηραιό». Μετέπειτα είχε ένα πέρασμα από τον Αριστοτέλη Φλώρινας, ενώ το καλοκαίρι του 2021 πήγε στην ακαδημία της ΔΕΚΑ, βάζοντας το...λιθαράκι του για μια άκρως επιτυχημένη σεζόν της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα τμήματα των υποδομών, που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε Εφήβους και Παίδες, του Rising Stars στους Εφήβους, καθώς και της ανόδου της ανδρικής ομάδας στη Β' Εθνική. Τη σεζόν 2022-23, ο Θεσσαλονικιός τεχνικός εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στον Ηρακλή, μέχρι περίπου τα μισά της σεζόν.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Ντάγιο στην οικογένεια του Προμηθέα και του ευχόμαστε από καρδιάς να φέρει εις πέρας τον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο του επικεφαλής της Ακαδημίας και παράλληλα να εκπληρώσει όλες τις προσωπικές του φιλοδοξίες».

Υποστήριξη: SilkTech