Αμετακίνητη στην προκήρυξή της η Football League-Ζητάει άνοδο 2 ομάδων

Παρασκευή, Αύγουστος 24, 2018 - 2:13πμ

Αμετακίνητη στην προκήρυξή της, η οποία κάνει λόγο για απευθείας άνοδο δύο ομάδων και υποβιβασμό τεσσάρων παραμένει η Football League. Αυτό αποφάσισε ομόφωνα το συμβούλιο της Ένωσης την Πέμπτη (23/08) και πλέον αναμένει τα μαντάτα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Εξάλλου, η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι τα θέματα που αφορούν στην προκήρυξη της Football League, καθώς και ζητήματα ανόδου-υποβιβασμού από και προς την Super League 2, την Football League και τη Γ΄ Εθνική κατηγορία να ρυθμιστούν έως την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Το δίωρο ΔΣ στο οποίο έδωσαν το «παρών» οι εκπρόσωποι όλων των ΠΑΕ πλην του Βόλου είχε στιγμές έντασης και δεν έλειψαν οι φωνές, ώστε να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα εάν δεν υπάρξουν εγγυήσεις σε ό,τι αφορά στα έσοδα.

Οι Γιάννης Μπύρος (Δόξα Δράμας), Οδυσσέας Δράκος (Καραϊσκάκης Άρτας) ήταν μεταξύ αυτών που τάχθηκαν υπέρ της αναστολής έναρξης, ενώ ο πρώτος σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίασης αποκάλυψε πιθανές νομικές κινήσεις από ΠΑΕ εάν δεν περάσει το «2-4».

Υποστήριξη: SilkTech