Αμαράλ και Γκούγκα από τη Μπενφίκα στον Παναιτωλικό

Πέμπτη, Ιανουάριος 10, 2019 - 11:01πμ

Και με τη... βούλα παίκτες του Παναιτωλικού είναι οι Πορτογάλοι Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα, καθώς η ΠΑΕ του Αγρινίου γνωστοποίησε την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών για έξι μήνες από την Μπενφίκα, με τη μορφή δανεισμού.

Η σχετική ανακοίνωση για τους δύο νεοαποκτηθέντες, οι οποίοι έκαναν σήμερα και την πρώτη προπόνησή τους με τους «κυανοκίτρινους», έχει ως εξής:

«Οι ποδοσφαιριστές Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα, υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό διάρκειας έξι μηνών με δικαίωμα επέκτασης. Προέρχονται από την Μπενφίκα και αγωνίζονται αντίστοιχα στις θέσεις του αριστερού μπακ και του κεντρικού μέσου. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 21 ετών Γκούγκα (Γκονσάλο Ρόσα Γκονσάλβες Περέιρα Ροντρίγκες είναι το πλήρες όνομα του), ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 4, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ με τον Παναιτωλικό. Έχω πολύ όρεξη να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Από την πλευρά του, ο 21 ετών Αμαράλ, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 15, τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος που ήρθα και δεν βλέπω την ώρα να κάνω την πρώτη προπόνηση με τον Παναιτωλικό. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech