«Αλώβητος» ο Παναιγιάλειος στη Ρόδο

Κυριακή, Οκτώβριος 28, 2018 - 7:31πμ

Χωρίς νικητή έληξε η συνάντηση στο δημοτικό γήπεδο Κρεμαστής ανάμεσα στον τοπικό Φοίβο και τον Παναιγιάλειο, σ’ ένα παιχνίδι αμφίρροπο, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο Πανμοβριακός πήρε το ντέρμπι

Οι γηπεδούχοι είχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού τον έλεγχό του, όμως οι φάσεις που δημιούργησαν μπροστά στην εστία του Ντούνη ήταν λιγοστές, τη στιγμή που η «Μαύρη Θύελλα» θα μπορούσε να έχει «αποδράσει» με τους τρεις βαθμούς της νίκης, εάν το γκολ που σημείωσε ο Καλούδης στο 85΄ δεν είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ, γεγονός που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον «μελανόλευκο» πάγκο.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων πάλεψαν για τη νίκη, οι μεν γηπεδούχοι για να ξεφύγουν κάπως από την επικίνδυνη ζώνη, οι δε φιλοξενούμενοι προκειμένου να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ξεχνώντας στην ουσία το άσχημο ξεκίνημα με Διαγόρα (εκτός) και Ιάλυσο (εντός).

Ο Παναιγιάλειος «χτυπήθηκε» από την ατυχία, καθώς μέσα σε διάστημα 30 λεπτών είδε να αποχωρούν αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο οι Κούντικ (15΄) και Μέρο (45΄), κάτι που ανάγκασε τον Χρήστο Παρασκευόπουλο να αλλάξει τα σχέδιά του και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι Ροδίτες, παρόλο που είχαν την υπεροχή των κινήσεων, δεν κατάφεραν τελικά να βρουν λύση απέναντι στους καλά στημένους αμυντικά «μελανόλευκους», η οποίοι ήταν «κίνδυνος – θάνατος» στις αντεπιθέσεις και στις στημένες φάσεις.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο ήρθε στο 40΄, όταν, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μητρόπουλου, ο Φουρτάδο πήρε την κεφαλιά, με τον Τζανουλίνο να μπαίνει στην πορεία της μπάλας χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει τον Μιχαλάκη.

Στο 58΄ εξίσου τεράστια ευκαιρία, όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ την προβολή του Δοξάκη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου.

Και αφού έχουν προηγηθεί τρεις πολύ καλές ευκαιρίες των γηπεδούχων για να ανοίξουν το σκορ, φτάνουμε στο 85΄ όταν ο Καλούδης (έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κοτσόκολου και πάσα του Φουρτάδο) στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, συλλαμβάνεται όμως σε θέση οφσάιντ…

Έπειτα από αυτή την ισοπαλία ο Παναιγιάλειος βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς (όσους και ο Πανηλειακός) και την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται στο Αίγιο τον ΠΑΟ Βάρδας (2ος με 10 βαθμούς), όπου ζητούμενο, είναι η νίκη, η οποία, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να τον φέρει στην δεύτερη θέση.

ΦΟΙΒΟΣ: Μιχαλάκης, Κουδούνης (76΄ Πεταυράκης), Παπασταμάτης, Τερζίου, Γαργάλης, Μπάρδης (67΄ Γκινής), Τζελάι (85΄ Ταφάνι), Παϊζάνο, Αρφαράς, Χατζησάββας Πατσίλης

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ντούνης, Κυριακόπουλος, Δοξάκης, Φουρτάδο, Κοτσόκολος, Κούντικ (15΄ Μητρόπουλος – 91΄ Καλόφωνος), Τζανουλίνος, Λούγκος, Γραμματίκας, Μέρο (45΄ Παπασπηλιόπουλος) Σκούτας (75΄ Καλούδης)

Υποστήριξη: SilkTech