«Άλωσε» το Μόναχο η Λίβερπουλ- Αγγλική... υπόθεση τα προημιτελικά

Πέμπτη, Μάρτιος 14, 2019 - 11:31πμ

Ομάδα που κι εφέτος είναι δομημένη για να φτάσει μέχρι το τέλος απέδειξε ότι είναι η Λίβερπουλ. Το 0-0 στο «Άνφιλντ» δεν εμπόδισε το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ να περάσει με το εμφατικό 3-1 από το Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν και πανάξια θα βρεθεί στην κλήρωση της Παρασκευής των προημιτελικών του Champions League.

Τριάντα ένα λεπτά χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα για πάρει σκορ πρόκρισης απέναντι στην Λιόν και με το εμφατικό 5-1 πέρασε πανηγυρικά στους προημιτελικούς του Champions League.

Η γαλλική ομάδα «επέζησε» στο πρώτο ματς των «16», διατηρώντας ανέπαφη την εστία της, αλλά το «Καμπ Νόου» αποδείχθηκε άκρως... κατηφορικό γι΄ αυτήν...

Σε αγγλική υπόθεση εξελίσσεται το Champions League

Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των νοκ άουτ αγώνων, από τις 8 ομάδες που συνθέτουν το παζλ των προημιτελικών, οι μισές προέρχονται από την Premier League. Μάντσεστερ Σίτι,  Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ θα μπουν στην κλήρωση της Παρασκευής (15/03), ενώ οι υπόλοιπες είναι οι, Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Άγιαξ (Ολλανδία), Γιουβέντους (Ιταλία), Πόρτο (Πορτογαλία).

Η κλήρωση των προημιτελικών και των ημιτελικών της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο «αρχηγείο» της UEFA, στην ελβετική πόλη, Νιόν, το μεσημέρι της Παρασκευής με ώρα έναρξης (Ελλάδας) στις 13:00. Στη διαδικασία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, οπότε δεν είναι απίθανος ο αγγλικός «εμφύλιος».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech