Άλμα στην Β’ Εθνική για την ΕΑΠ

Δευτέρα, Ιούνιος 1, 2020 - 12:52μμ

Άλμα στην Β’ Εθνική Πελοποννήσου έκανε η ομάδα πινγκ πονγκ της ΕΑΠ με καθοδηγητή τον προπονητή της, Σωκράτη Γασπαρινάτο και αθλητές τους, Νίκο Γαρτσώνη, Χάρη Κοτσοχείλη και Γιάννη Τζαβέλα. Οι «μελανόλευκοι» τερμάτισαν πρώτοι και αήττητοι στον όμιλό τους και ανέβηκαν κατηγορία μετά και την σχετική απόφαση εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

«Η Διοίκηση της ΕΑΠ συγχαίρει την ομάδα για την άνοδο και τη δυναμική της πορεία όλη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και της εύχεται πάντα επιτυχίες.

Εξ άλλου το πινγκ πονγκ ως το ασφαλέστερο άθλημα στις συνθήκες που δημιούργησε ο κορωνοϊός επανέρχεται δυναμικά στο γήπεδο της ΕΑΠ.

Τηρώντας όλες τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα σε ένα ασφαλές περιβάλλον και έχοντας πλέον στη διάθεση τους δυο αίθουσες μικροί και μεγάλοι αθλητές ξεκινούν προπονήσεις από την Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Το γεγονός ότι το πινγκ πονγκ είναι ένα άθλημα στο οποίο τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας, αλλά και ότι οι χώροι των προπονήσεων πληρούν όλα τα κριτήρια για την προστασία από την διάδοση του κορωνοϊού καθιστούν επιβεβλημένη την έναρξη της προετοιμασίας και την ενσωμάτωση στην ομάδα νέων αθλητών.

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά 6.30 μ.μ.- 9 μ.μ.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Επιστρέφουμε στο γήπεδο, μένουμε ασφαλείς!

Πληροφορίες: Σωκράτης Γασπαρινάτος 6988304771, Σπύρος Παγούρας 6946506222 και στο γήπεδο της ΕΑΠ 2610005454».

Υποστήριξη: SilkTech