Αλλάζουν τα δεδομένα και η Παναχαϊκή θα συμμετάσχει στην Α2 Εθνική

Τρίτη, Οκτώβριος 23, 2018 - 3:45μμ

Η προσπάθεια που έκαναν τις τελευταίες ημέρες ο Σταύρος Σταματόπουλος και ο Κώστας Παπασταθόπουλος, έτσι ώστε να μπορέσει η Παναχαϊκή να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών φαίνεται ότι απέδωσε καρπούς και η πατρινή ομάδα θα αγωνισθεί κανονικά σε λίγες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η τελευταία προσπάθεια γίνεται αποκλειστικά από τους Παπασταθόπουλο και Σταματόπουλο, οι οποίοι μετά την απόφαση του Νίκου Ρουμελιώτη να αναστείλει την λειτουργία για έναν χρόνο προσπάθησαν και όπως φαίνεται κατάφεραν να ανατρέψουν αυτή την άσχημη κατάσταση.

Σε αυτή λοιπόν την προσπάθεια οι Παπασταθόπουλος και Σταματόπουλος θα επιδιώξουν να έχουν στο πλευρό τους όλη την "κοκκκινομαυρη" οικογένεια από την Ερασιτεχνική μέχρι και τους φιλάθλους της Παναχαϊκής, ενώ σημαντική πλέον είναι και η ανταπόκριση επιχειρηματιών που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τoυς για να βοηθήσουν.

Σε αυτό το κλίμα θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες και συνάντηση με την Ερασιτεχνική, ενώ οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά όλες αυτές τις ημέρες.

Αμαλία Λαλιώτη

Υποστήριξη: SilkTech