Αλλάζει τα δεδομένα το ΝΒΑ με τουρνουά μέσα στη σεζόν

Πέμπτη, Μάιος 19, 2022 - 10:00πμ
Η λίγκα επεξεργάζεται μια νέα ιδέα

Το ΝΒΑ φροντίζει να μένει σε εγρήγορση, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να διατηρεί το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο από το ξεκίνημα της σεζόν, τον Οκτώβριο, έως το φινάλε, τον Ιούνιο. Στο πλαίσιο αυτό η λίγκα λάνσαρε το Play-In tournament, το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στις ομάδες έως και την 10η θέση σε Ανατολή και Δύση να διεκδικήσουν μια θέση στα πλέι οφ.
Αυτή τη φορά η λίγκα προσανατολίζεται σε μια ακόμα ριζοσπαστική κίνηση, που αναμένεται να φέρει συζητήσεις και να αλλάξει τα δεδομένα στη λίγκα, ενισχύοντας το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερο.
Όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια, το ΝΒΑ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός τουρνουά μέσα στη σεζόν, το οποίο θα κάνει τζάμπολ από τη σεζόν 2023-24. Σκοπός του τουρνουά αυτού, που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί η μορφή του μέσα στη σεζόν, θα είναι να ενισχύει τον ανταγωνισμό, αλλά και το ενδιαφέρον στις τάξεις του κόσμου.
Εάν το εν λόγω τουρνουά θα έχει κάποιο τρόπαιο ως έπαθλο στο φινάλε του δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει σε αυτή τη μορφή. Άλλωστε στο WNBA μαζί με την regular season διεξάγονται και αγώνες του Commissioner's Cup, το οποίο ξεκίνησε την περσινή σεζόν και το κατέκτησαν οι Seattle Storm των Σου Μπερντ και Μπριάνα Στιούαρτ.

Υποστήριξη: SilkTech