Αλλαγές στις ημερομηνίες του Κυπέλλου μπάσκετ λόγω κορωνοϊού

Παρασκευή, Οκτώβριος 30, 2020 - 5:02μμ

Τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με ομάδες της Basket League που έχουν «χτυπηθεί» από την πανδημία του κορωνοϊού, οδηγούν σε αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής, αλλά και του συστήματος με ένα Final-8

Η πανδημία του κορωνοϊού, που πλήττει για τα καλά και το ελληνικό μπάσκετ, σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports οδηγεί σε αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής των προημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος, που αρχικά είχαν οριστεί για τις 7-8 Νοεμβρίου!

Τα κρούσματα Covid-19 που έχουν εμφανιστεί σε Λαύριο και Προμηθέα, δεν επιτρέπουν στις δυο ομάδες να αγωνιστούν στα παιχνίδια που έχουν με την ΑΕΚ (στις 7 Νοεμβρίου) και τον Κολοσσό (8/11) αντίστοιχα.

Γι’ αυτό και αναμένεται να κατατεθεί άμεσα αίτημα για αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής και όπως αφήνεται να εννοηθεί ίσως πέσει στο τραπέζι και πρόταση για την διεξαγωγή ενός Final-8 στα πρότυπα της Ισπανικής Λίγκας.

Άμεσα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς οι ομάδες σκοπεύουν να καταθέσουν και εγγράφως το αίτημα τους για αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής των προημιτελικών.

 

Πηγή

Υποστήριξη: SilkTech