Ακυβέρνητο καράβι η Παναχαϊκή - Η έκκληση Μπέζα και η... μη έλευση προπονητή

Πέμπτη, Φεβρουάριος 6, 2020 - 8:52πμ

Με ακυβέρνητο καράβι μοιάζει πλέον η Παναχαϊκή. Με τα προβλήματα να γίνονται κάθε μέρα και περισσότερα, δεν υπάρχει κανένας πλέον στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο που να ασχολείται με την ομάδα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα η Παναχαϊκή συνεχίζει την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας τη Δευτέρα, χωρίς προπονητή. Όποιες προσπάθειες έγιναν αμέσως μετά την αποχώριση του Απόστολου Μακρίδη, πήγαν στράφι και από τότε παρατηρείται ανησυχητική σιγή.

Ο προπονητής της Κ19, Ντίνος Σπυρόπουλος, που οδήγησε την ομάδα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας και μας διαβεβαίωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, κάνει της προπονήσεις αυτές τις μέρες μαζί με τον Βελλή, ο οποίος επέστρεψε στη θέση του γυμναστή μετά την αποχώρηση του Φουσέκη.

Ο νέος προπονητής των μικρών πάντως δεν θα μπορέσει να κάτσει για πολύ στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων» που πρέπει βάσει κανονισμών να βρουν έναν προπονητή με δίπλωμα UEFA PRO.

Εκτός του θέματος του προπονητή, στασιμότητα υπάρχει και στις άλλες αποχωρήσεις και τα ζητήματα της ομάδας, με τα ορισμένα ανοίγματα να ψάχνουν το δικό της μερίδιο από τον Νοέμβριο.

Ο Σάκης Καλογερόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από την Πάτρα μαζί με τον Βαγγελάκο, φέρεται να έχει κάνει συναντήσεις με υποψήφιος επενδυτές αλλά αυτό δεν γνωρίζουμε αν μπορεί να καταλήξει θετικά και σε πόσο διάστημα!

Εντωμεταξύ ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «κοκκινόαμυρων», Γιώργος Μπέζας, μίλησε σε Πατρινό ραδιόφωνο, εκπέμποντας SOS, ζητώντας από την πόλη και τους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν.

Ο Γιώργος Μπέζας μεταξύ άλλων ζήτησε την βοήθεια όλων των φορέων της πόλης, της ερασιτεχνικής, των πρώην συμμάχων και των μετόχων έτσι ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

 Όπως δήλωσε τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν είναι τόσα μεγάλα που υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην γίνει ούτε ο αγώνας με την Δόξα Δράμας, ούτε να ταξιδέψει η Κ-19 στην Λιβαδειά και φυσικά ούτε να πάρει η ΠΑΕ αδειοδότηση.

Με λίγα λόγια, αυτό που λέει ο Γιώργος Μπέζας, είναι ότι η Παναχαϊκή βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση, αν δεν προκύψει ένα θαύμα ή βοήθεια από κάποιον ή κάποιους.

 

Ηλίας Μάτσας

Υποστήριξη: SilkTech