Ακύρωσε η Βίλεμ, έκλεισε η Θύελλα

Τρίτη, Ιούλιος 23, 2019 - 1:54μμ

Ένα φιλικό λιγότερο θα δώσει επί Ολλανδικού εδάφους η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» που συνεχίζουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενημέρωσαν πως ακυρώθηκε το φιλικό με την Βίλεμ.

Οι δυνατοί Ολλανδοί, ζήτησαν την αλλαγή ώρας του παιχνιδιού της Τετάρτης, λόγω ζέστης, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Εντωμεταξύ το πρώτο της φιλικό επί Πατρινού εδάφους «έκλεισε» η Παναχαϊκή, η ο οποία θα αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη στη Γ΄ Εθνική Θύελλα Πατρών.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει πως το προγραμματισμένο φιλικό της Τετάρτης (24/7) με την Willem II ακυρώνεται.

Ο λόγος ματαίωσης του φιλικού αγώνα, έχει να κάνει με την υπερβολική θερμοκρασία που θα επικρατούσε την ώρα διεξαγωγής του αγώνα (14:30 ώρα Ολλανδίας), με αποτέλεσμα ο γιατρός της Willem II να μην επιτρέπει την διεξαγωγή του φιλικού την συγκεκριμένη ώρα.

Η γηπεδούχος ομάδα πρότεινε να πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι στις 10:30 το πρωί (ώρα Ολλανδίας), αλλά λόγω του ότι η Παναχαϊκή είχε κάνει ήδη τον προγραμματισμό της, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Η ομάδα μας συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας της και το επόμενο φιλικό της θα είναι το προσεχές Σάββατο (27/7 - 18:00) κόντρα στην De Graafschap. Το συγκεκριμένο φιλικό θα είναι και το τελευταίο επί Ολλανδικού εδάφους.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Θύελλα Πατρών το Σάββατο 17 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο "Φ. Αραβαντινός".»

Υποστήριξη: SilkTech