Ακάθεκτο το Ζαβλάνι - Συνεχίζει με το απόλυτο

Τρίτη, Οκτώβριος 27, 2020 - 5:02μμ

Ήταν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα με αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Ήταν από τα  παιχνίδια που με την εξέλιξη τους "ατσαλώνουν" και "χτίζουν " το χαρακτήρα μιας ομάδας. Σε ένα τέτοιο ματς το Ζαβλάνι επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ Πατρών κάνοντας το 5 στα 5 και παραμένοντας  στην κορυφή του 2ου Ομίλου!

Οι "κόκκινοι" παρότι μπήκαν με φόρα ανοίγοντας μόλις στο 5' το σκορ με τον Καρπάνο έδωσαν χώρο στον ΠΑΟΚ με συνέπεια να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 42 ' με πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Ζαβλάνι επικράτησε κατά  κράτος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αγυιάς χάνοντας σωρεία ευκαιριών με τους Μπαρλή, Καλομοίρη, Κατσαμπέκη, Κουτούλα, Δ.Παναγόπουλο και φυσικά  το άστοχο πέναλτι του Κούντα στο 80' το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Όμως τα καλά ήρθαν στο τέλος. Ο ψυχωμένος Κουτούλας στο 90' "άλωσε" την δεξιά πλευρά "σέρβιρε" στον Μπαρλή και. ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ.

Γκολ νίκης στην εκπνοή και οι στιγμές εξιλέωσης που εκτυλίχθηκαν θύμισαν Ζαβλάνι από τα παλιά!

Εκπληκτική εμφάνιση από τους Καρπάνο και Καλομοίρη σε αντίθεση με την  διαιτησία να μην είναι σε  πολύ καλή μέρα χωρίς αυτό ωστόσο να απασχολεί ιδιαίτερα την ομάδα του Ζαβλανίου.

ΖΑΒΛΑΝΙ: Γεωργακόπουλος, Ζησιμόπουλος, Λ.(60'Καπετανάκος), Καρπάνος, Διώτης, Τσαγκρώνης, Κατσαμπέκης, Ευθυμιόπουλος (72'Θεοχάρης), Κουτούλας, Καλομοίρης, Κούντας (87'Παναγοπουλος Δ.), Βασιλόπουλος(46'Μπαρλής).

Η ανακοίνωση:

«☆ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ! ! ! ! ! !

●Καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΏΝ

***ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον φίλο της ομάδας μας Αντώνη Γιορταμελή για την προσφορά του!!!!».

Υποστήριξη: SilkTech