Ακαδημία των Σπορ: Την Κυριακή με τα Βριλήσσια για το αήττητο στην Πάτρα

Σάββατο, Μάρτιος 12, 2022 - 2:00μμ
Όσα λέει ο 19χρονος Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος

Επανεκκίνηση με την 3η αγωνιστική των play-off άνοδο της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ για την Ακαδημία των Σπορ, πού υποδέχεται την ομάδα των Βριλησσίων, την Κυριακή 6.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος. Η φιλοξενούμενη ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των play-off, διαθέτει στις τάξεις της αρκετούς έμπειρους παίκτες έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών, ενώ για το φετινό πρωτάθλημα στόχος τους είναι η άνοδο στην Α1 εθνική ανδρών.
Η ειδική βαθμολογία των play – off έχει ως εξής:
Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια .................... 8.
Π.Α.Ο. Δόξα Βύρωνα.............. 8.
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων....... 8.
Πανελλήνιος Γ.Σ. ...................... 5.
Ακαδημία των Σπορ Πάτρας... 4.
Ο.Φ. Νέας Ιωνίας .................... 3.
Για τους παίκτες της Πατρινής ομάδας και των προπονητών τους, Γιάννη Παπαγιαννόπουλου και Βάσω Βουκελάτου, αυτός ο αγώνας θα είναι ο πιο δυνατός που θα έχουν δώσει μέχρι σήμερα για την φετινή χρονιά στην Πάτρα και αναμένεται να είναι αρκετά συναρπαστικός.
Ένας νεαρός σε ηλικία που αποτελεί το νέο αίμα της ομάδας ο 19χρονος Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος δηλώνει για τον αγώνα: "Θα αγωνιστούμε με έναν δυνατό αντίπαλο που έχει βλέψεις να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Αυτό από μόνο του μπορεί να το κάνει δύσκολο, αλλά για όλους εμάς αποτελεί μία πρόκληση το γεγονός να αντιμετωπίζουμε ομάδες τόσο δυνατές. Η φετινή πορεία, η θέληση και η δίψα που έχουμε για παιχνίδι έχει δείξει ότι είμαστε ένα αρκετά υπολογίσιμο σύνολο, παρότι το νεαρό της ηλικίας μας και μπορούμε να κοιτάμε τους αντιπάλους στα μάτια.
Στόχος μας και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι η νίκη, για να διατηρήσουμε το αήττητο μέσα στην Πάτρα. Καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνον, να έρθουν την Κυριακή στο Κουκούλι να απολαύσουν έναν ποιοτικό αγώνα χάντμπολ".

Υποστήριξη: SilkTech