Ακαδημία των Σπορ: Κλείνει την χρονιά με συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά

Δευτέρα, Ιούλιος 2, 2018 - 10:32μμ

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η Πατρινή ομάδα χάνμπολ της Ακαδημίας των Σπορ τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την περίοδο 2017-18. Συγκεκριμένα θα συμμετάσχει με την παιδική της ομάδα στο διεθνές τουρνουά Danaon cup που θα διεξαχθεί στο Άργος από 2-7 Ιουλίου. Με το τουρνουά των παίδων ταυτόχρονα θα γίνει και τουρνουά εφήβων, αλλά και οι τελικές φάσεις παμπαίδων Α΄ και παγκορασίδων Α΄ όπου ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ομάδων θα φτάσει στις 52.

Οι ομάδες παίδων που θα συμμετάσχουν είναι οι: Eθνική παίδων Ελλάδος, Eθνική παίδων Μαυροβουνίου, Ακαδημία των Σπορ, Πανελλήνιος Γ.Σ., ΟΦΝ Ιωνίας, Διομήδης Άργους, ΕΣΝ Βριλήσσια, η πρωταθλήτρια ομάδα παίδων Ρουμανίας CSM Bacau και η IF Hallby Handboll από την Σουηδία.

Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε τρεις ομίλους:

1ος όμιλος (Α): Χάλμπι (Σουηδία), ΕΣΝ Βριλησσίων, Πανελλήνιος ΓΣ.

2ος όμιλος (Β): Εθνική Ελλάδος, Εθνική Μαυροβουνίου, Ακαδημία των Σπορ Πάτρας.

3ος όμιλος (C): Μπακάου (Ρουμανία), Διομήδης Άργους, ΟΦΝ Ιωνίας.

Οι αγώνες της Πατρινής ομάδος ξεκινούν την Τρίτη στις 12.20 π.μ. στο γήπεδο της Νέας Κίου με αντίπαλο την εθνική παίδων Ελλάδος.

Η προπονήτρια της παιδικής ομάδος της Ακαδημίας των Σπορ Βάσω Βουκελάτου τονίζει: "Tα παιδιά της παιδικής ομάδος εδώ και τέσσερα χρόνια δουλεύουν με στόχο να πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα από την νέα αγωνιστική χρονιά. Με τους αγώνες στο Άργος θα ξεπεράσουν τους 25 ( φιλικά και επίσημους ) που θεωρείτε ένας αρκετά ικανοποιητικός αριθμός, αν σκεφτεί κανείς την γεωγραφική μας θέση στον χαντμπολικό χάρτη της χώρας Είναι αναγκαίες οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν, άσχετα με την δυναμικότητα των αντιπάλων που ορισμένες αποτελούν και εθνικές ομάδες χωρών. Έχουμε τονίσει στους αθλητές μας να το διασκεδάσουν παίζοντας για να κλείσουμε την αγωνιστική μας χρονιά με πλούσιες εμπειρίες που θα μας φανούν χρήσιμες στο μέλλον".

Η ομάδα παίδων της Α.Ε.Πάτρας Ακαδημία των Σπορ σε πλήρη σύνθεση όπως θα αγωνισθεί στους αγώνες του τουρνουά Danaon cup.

Όρθιοι από αριστερά: Κώστας Διαμαντόπουλος (αντιπρόεδρος-έφορος χάντmπολ), Γιάννης Παπαγιαννόπουλος (τεχνικός δ/ντής), Θεόδωρος Σκόνδρας, Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος, Σεραφείμ Κουνιώτης, Άγγελος Κωνσταντάκης, Χαράλαμπος Παντός, Βασίλης Ασημακόπουλος, Βάσω Βουκελάτου (προπονήτρια).
Καθιστοί από αριστερά: Χρήστος Σουβαλιώτης, Διονύσιος Μπούλης, Δημήτριος Κάκκας, Τάκης Ανδριόπουλος, Γεώργιος Βλαστόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech