Ακαδημία των Σπορ: Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία - Νέες προσθήκες στα κορίτσια

Σάββατο, Σεπτέμβριος 24, 2022 - 2:00μμ
Χάλα και Καλογιαννίδου στα "πράσινα"

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του ανδρικού και γυναικείου τμήματος χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, ενόψει των πρωταθλημάτων Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών - γυναικών αντίστοιχα, με την πρεμιέρα και των δύο τμημάτων να είναι στην Πάτρα στις 9 Οκτωβρίου. Οι προπονητές Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, Βάσω Βουκελάτου, Ελένη Κονταξή και Ελένη Αραβαντινού προσπαθούν για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών - τριών τους με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται πλέον στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας στο Κουκούλι.
Μοναδικό πρόβλημα και των δύο τμημάτων είναι τα φιλικά παιχνίδια, μιας και καμία ομάδα δεν έρχεται στην πόλη μας θα πραγματοποιήσει ένα τέτοιου είδους παιχνίδι.
Στο γυναικείο τμήμα δύο νέα πρόσωπα θα στελεχώσουν την ομάδα. Η Πατρινή αθλήτρια Χρυσούλα Χάλα που έχει ξεκινήσει από τις υποδομές της ΑΣΕ Ορμής και συνέχιζε να παίζει σε ομάδα του Αιγίου, έχοντας την ανάλογη εμπειρία της δυναμικότητας της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών, θα συνεχίσει πλέον να προσφέρει στο άθλημα με τη φανέλα της Ακαδημίας των Σπορ.
Επίσης η φοιτήτρια της γεωλογίας Ελένη Καλογιαννίδου η οποία έπαιζε τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, θα συνεχίσει με την ομάδα της Πάτρας μιας και είναι φοιτήτρια στην πόλη μας.
Η προπονήτριά Βάσω Βουκελάτου δηλώνει σχετικά: "καλωσορίζουμε τα δύο κορίτσια στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε να απολαύσουν την συμμετοχή τους διαμέσου του συλλόγου μας μας την Α2 εθνική κατηγορία. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσουν τις συναθλήτριές τους στην προσπάθεια που κάνουμε να ξαναχτίσουμε το γυναικείο χάντμπολ στην πόλη μας σε υψηλό επίπεδο και μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες των υποδομών μας να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο για το μέλλον της γυναικείας χειροσφαίρισης στην Πάτρα".

Υποστήριξη: SilkTech