Ακαδημία των Σπορ: Εκτός έδρας, οι άνδρες στην Σαλαμίνα και οι γυναίκες στην Νίκαια

Σάββατο, Ιανουάριος 21, 2023 - 2:00μμ
Με απουσίες η προετοιμασία της πατρινής ομάδας

Το φινάλε του α' γύρου του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ θα βρει την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ να αγωνίζεται για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην δυνατή έδρα της Σαλαμίνας ΟΧΧΚ.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 6:00 μ.μ. στο κλειστό της ομώνυμης πόλης του νησιού Νίκος Γραμματικός.
Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος μαζί με τους παίκτες του συνέχισαν την προετοιμασία όλη τη βδομάδα με ορισμένες απουσίες λόγω της εξεταστικής των φοιτητών στα πανεπιστήμια τους.
Ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Μπεκιάρης δηλώνει για τον αγώνα: "Πάντοτε αυτή η περίοδος μας επιφυλάσσει μικροπροβλήματα, διότι κάνουμε ελλιπή προετοιμασία κάθε εβδομάδα, αναλόγως με τις πανεπιστημιακές υποχρεώσεις των συναθλητών μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι ότι δεν θα αγωνιστούμε όπως πρέπει και όπως έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε ανεξάρτητος όποια έδρα και αν είναι αυτή. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα διότι η ομάδα της Σαλαμίνας μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Α1 εθνική κατηγορία και γιατί η ομώνυμη ομάδα ιδιαίτερα στην έδρα της είναι πάρα πολύ δυνατή".
Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών, η γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ, το Σάββατο στις 5:30 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας, στο Μάνος Λοίζος, θα αντιμετωπίσει την δυνατή ομάδα της γηπεδούχου ΓΝΟΝ Άρη.
Βάσω Βουκελάτου και Ελένη Κονταξή παρότι η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα ιώσεων, έχουν προσπαθήσει όλη τη βδομάδα για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.
Τέλος μαζί με την γυναικεία ομάδα θα ταξιδέψουν και οι ομάδες παμπαίδων και παγκορασίδων της πατρινής ομάδας, όπου στο ίδιο γήπεδο θα γίνει και ο αγώνας των γυναικών οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας των Σπορ, θα πραγματοποιήσουν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του ΓΝΟΝ Άρης.

Υποστήριξη: SilkTech