Ακαδημία των Σπορ: Εκτός έδρας με τη Δόξα Βύρωνα το Σάββατο

Τετάρτη, Νοέμβριος 2, 2022 - 12:00μμ
Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος για την μέχρι τώρα επιτυχημένη παρουσία της ομάδας του

Ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα του Σαββάτου στις 6:00μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα, αντιμετωπίζοντας την πολύ καλή ομάδα της Δόξας Βύρωνος για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών.
Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τους αθλητές του, είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι και στο μυαλό τους είναι ήδη παρελθόν η νίκη που πέτυχαν την Κυριακή στην Πάτρα επί του Λεωνίδα.
Ο αγώνας στην Δόξα Βύρωνος θα είναι αρκετά δυνατός μιας και η τοπική ομάδα, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, οι φιλοδοξίες της είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο κόουτς των πράσινων Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δηλώνει: "Μπορεί να έχουμε κάνει το 3 Χ 3, μπορεί να βρισκόμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι για εμάς, γιατί απλά είναι ακόμη στην αρχή το πρωτάθλημα. Τα παιδιά έχουν πάθος, έχουν επιμονή, έχουν υπομονή και με την πάροδο στη διάρκεια του πρωταθλήματος θα ξετυλίξουν όλες τις αρετές τους και είμαι σίγουρος ότι ο καθένας τους θα μπορέσει να εξωτερικεύσει όλες του τις αγωνιστικές επιθυμίες.
Το καθαρό μυαλό που μπόρεσαν και κράτησαν στον αγώνα της Κυριακής, είναι αυτό το κάτι που τα κάνει να ξεχωρίζουν στην μέχρι τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα.
Μακάρι αυτό να έχει διάρκεια για να ξετυλίξει ο καθένας τους το ταλέντο του για να δούμε μέχρι που θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος".

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech