Ακαδημία: Οι παίδες στους διακλιμακιακούς αγώνες της ΕΑΠ/ΟΧΕ

Δευτέρα, Δεκέμβριος 27, 2021 - 12:05μμ
Ακαδημίας των Σπορ

Πραγματοποιήθηκαν από την ΕΑΠ/ΟΧΕ οι διακλιμακιακοί αγώνες παίδων-κορασίδων, παγκορασίδων Α και παμπαίδων Α από 17-19/12 και 22-24/12/21 στις πόλεις Πορταριά, Σαλαμίνα Αίγιο και Ακράτα.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της ΕΑΠ/ΟΧΕ και οι ομοσπονδιακοί προπονητές έκαναν σε πρώτη φάση καταγραφή και αξιολόγηση όλων των αθλητών-τριων στις παραπάνω  αντίστοιχες κατηγορίες, ενώ για το νέο έτος έχουν προγραμματιστεί και άλλα  αντίστοιχα τουρνουά. Οι παίδες αθλητές της Ακαδημίας των Σπορ συμμετείχαν στο τουρνουά της Σαλαμίνας και έπαιξαν ώς μικτή ομάδα με αθλητές από τις πόλεις  Λάρισα - Βόλο - Λαμία - Χανιά και Πάτρα,  όπου αποκόμισαν πάρα πολλές εμπειρίες.

Οι παμπαίδες Α αθλητές της Πατρινής ομάδας συμμετείχαν στο τουρνουά του Αιγίου και της Ακράτας,  μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο σε ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιάννη Παπαγιαννόπουλο  και έπαιξαν ως  μικτή ομάδα των πόλεων Κέρκυρας, Ιωαννίνων,  Χανίων και Πάτρας. Εκτός από τους αγώνες έγιναν και στοχοποιημένες προπονήσεις βελτιώσεις ατομικής τεχνικής, καθώς και θεωρία με προβολή διαφόρων βίντεο. 

 

Υποστήριξη: SilkTech