Ακαδημία: Ο κύκλος της ζωής, ο ίδιος δάσκαλος δύο γενεών χάντμπολ (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, Δεκέμβριος 22, 2021 - 4:05μμ
Ακαδημίας των Σπορ

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη  γιορτή των παιδιών - γονιών και των ανδρών – γυναικών της Ακαδημίας των Σπορ πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη στην Πάτρα. Η γιορτή ξεκίνησε με την κοινή προπόνηση ανδρικού και γυναικείου τμήματος,  όπου κατέληξε και διπλό παιχνίδι μεταξύ τους.

 Την συνέχεια πήραν οι γονείς με τα παιδιά τους των κατηγοριών μίνι και παμπαίδων Β΄ όπου έκαναν πρώτα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού μέσα στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, ακολούθησε η ανταλλαγή δώρων, έκαναν ζέσταμα μόνοι τους, έπαιξαν αντίπαλοι οι γονείς με τα παιδιά τους, έκαναν γραμματεία τα παιδιά, έπαιξαν με δικούς τους κανόνες μέχρι και όλοι εναντίον όλων, φωτογραφήθηκαν μεταξύ τους και στο τέλος  είχαν σειρά τα παραδοσιακά γλυκίσματα των εορτών και η ανταλλαγή ευχών ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το 2022.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και η Βάσω Βουκελάτου δήλωσαν συγκινημένοι:


« Πριν 30 χρόνια περίπου, στο ίδιο γήπεδο, μαζεύαμε παιδιά τότε τους σημερινούς πατεράδες και μανάδες των σημερινών μίνι και παμπαίδων Β΄ αθλητών-τριών μας. Στο ίδιο γήπεδο σήμερα έπαιξαν μεταξύ τους, τα τότε παιδιά με τα παιδιά τους!!! Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής, τι ποιο όμορφο τι ποιο καλύτερο να απολαμβάνεις το παιχνίδι δύο γενεών και να είσαι ο δάσκαλος και των δύο. Ιδιαίτερη απολαυστική στιγμή στο τέλος: ενώ τα παιδιά έτρωγαν τα παραδοσιακά γλυκίσματα, οι γονείς τους συνέχιζαν να '' κάνουν τα παιδιά '' παίζοντας χάντμπολ αναπολώντας τα νιάτα τους στο άθλημα. Καλές γιορτές σε όλους και καλή πρωτοχρονιά».

Υποστήριξη: SilkTech