Ακαδημία: Έτοιμοι για την νίκη με Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων

Τρίτη, Δεκέμβριος 14, 2021 - 8:05πμ
Ακαδημία των Σπορ

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία από αγώνα σε αγώνα η Ακαδημία των Σπορ στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών με '' τα παιδιά από την Πάτρα '' του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου και της Βάσως Βουκελάτου να μην δίνουν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους που αγωνίζονται είτε εκτός είτε εντός έδρας. Μάλιστα δείχνουν στους αγωνιστικούς χώρους, παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους, να είναι προσηλωμένα στους στόχους τους και το αποδεικνύουν με τα αποτελέσματα που σημειώνουν.

Πλέον όπως χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες της ομάδας δηλώνουν: «Μας απομένουν τρεις ακόμη ‘’ τελικοί ‘’ και είμαστε προσγειωμένοι και ταπεινοί και δουλεύουμε από βδομάδα σε βδομάδα σε κάθε στόχο ξεχωριστά ανάλογα τον αντίπαλο μας.»

Το Δ.Σ. του συλλόγου κρίνει μετά τον νικηφόρο αγώνα του Ναυπλίου να διευκρινίσει τα παρακάτω προς αποφυγή εντυπώσεων και λανθασμένων συμπερασμάτων που έχει να κάνουν με τον συγκεκριμένο αγώνα:

«Είναι δικαίωμα κάθε ομάδας και κάθε αθλητή να αγωνισθεί όπως αυτός νομίζει για την επίτευξη του στόχου που έχει βάλει. Στο αγωνιστικό κομμάτι μέσα στο κλειστό γυμναστήριο οι αντίπαλοί μας έπαιξαν σε αρκετά σημεία πάρα πολύ δυνατά και  αντιαθλητικά. Αυτό όμως δεν είχε συνέχεια για την ομάδα του Πολυνίκη, με τους οποίους θα βρεθούμε και θα ξανά βρεθούμε αντίπαλοι ως σύλλογοι με όλα τα τμήματά  μας.   Έξω από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα κατά την έξοδο μας από το κλειστό γυμναστήριο,  μια ομάδα αγνώστων προκαλούσαν και έβρισαν μέλη της αποστολής μας, όπου τελικά δεν σημειώθηκαν κάποια επεισόδια,  χάριν της έγκαιρης παρουσίας των μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Αργολίδος και τους οποίους και δια μέσου του τύπου τους ευχαριστούμε για τις ενέργειες τους .»

Η ομάδα μας ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου στις 6.00μ.μ. στο Κ. Πετρόπουλος, όπου θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία την ομάδα του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων, σε έναν αγώνα γιορτή για το άθλημα,  καλώντας όλον τον φίλαθλο κόσμο της πόλης  να παρευρεθεί στο Κουκούλι να βοηθήσει ‘’ τα παιδιά από την Πάτρα ‘’ να εκπληρώσουν τον στόχο τους,  που δεν είναι άλλος από την νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Υποστήριξη: SilkTech