Αιχμές Παναχαϊκής για όσους δεν την συνεχάρησαν!

Τρίτη, Μάρτιος 29, 2022 - 3:26μμ
Αιχμές...

Ανακοίνωση της διοίκησης της ποδοσφαιρικής Παναχαϊκής με αφορμή την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 4ο εκ των 7 ομίλων της Γ' Εθνικής:

"Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους συλλόγους ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Αετός Πατρών και Αστέρας Λεοντίου για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα μας στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους παράγοντες των ομάδων της Super League 1, της Super League 2 και της Γ' Εθνικής που επικοινώνησαν προσωπικά με τον προπονητή μας Σούλη Παπαδόπουλο και τον Πέτρο Σταθάκη και ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τα μπαράζ ανόδου.

Υ.Γ.

Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τοποθέτηση και των τοπικών φορέων για την κατάκτηση του πρώτου στόχου της ομάδας μας και ενόψει της έναρξης των μπαράζ...".

ΧΟΡΗΓΙΑ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την επιχείρηση Fantasy and Products P.C. και προσωπικά τον κ. Χρήστο Νικολόπουλο για τη χορηγία τους στην ομάδα μας ενόψει των τελευταίων τεσσάρων εντός έδρας αγώνων. Η επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην πώληση (λιανική και χονδρική) σε είδη σπιτιού, χαρτικά, απορρυπαντικά, καλλυντικά και επαγγελματικά προϊόντα, για αυτά τα ματς θα αγοράσει ένα σημαντικό αριθμό εισιτηρίων τα οποία θα δίνονται μέσω κληρώσεων στους φιλάθλους της Παναχαϊκής. Στην Πάτρα υπάρχουν δύο καταστήματα της εταιρείας το 1ο στην οδό Αγίου Ανδρέου 71 (2610 273417) και το 2ο στην οδό Αγίας Τριάδος 94 (2610 316298).

Υποστήριξη: SilkTech