Αιφνιδιάστηκε ο Πικέ από την απόφαση της Σακίρα να χωρίσουν

Πέμπτη, Ιούνιος 9, 2022 - 10:32πμ
«Είχαν ανοιχτή σχέση» λέει η πλευρά του

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα ανακοίνωσαν το περασμένο Σάββατο με κοινή τους δήλωση ότι χωρίζουν, μετά από 12 χρόνια σχέσης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για την έκδοση της κοινής δήλωσης ήταν μονομερής από την πλευρά της Σακίρα και ότι η κίνηση αυτή αιφνιδίασε τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα.
Τα παραπάνω υποστήριξε ο δημοσιογράφος Χοσέ Αντόνιο Αβίλες, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Viva la Vida», επικαλούμενος ανθρώπους από το περιβάλλον του Πικέ.
«Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Πικέ με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία απιστία εκ μέρους του», δήλωσε ο δημοσιογράφος.
«Υπάρχει μεγάλη έκπληξη από την πλευρά του για τον χωρισμό και τη δήλωση που έστειλε η Σακίρα».
Η ανοιχτή σχέση του Πικέ και της Σακίρα
Ο ίδιος δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια είχαν μια «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια και αυτό ήταν κάτι που το είχαν συμφωνήσει.
«Η συμφωνία τους ήταν "εσύ κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω", αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό», πρόσθεσε ο Jose Antonio Aviles, υποστηρίζοντας και πάλι ότι μίλησε με πηγές από το περιβάλλον του Πικέ.
Τι είπαν ο Πικέ και η Σακίρα στην κοινή τους δήλωση
«Με λύπη μας επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε», έτσι ξεκινούσε η δήλωση του ζευγαριού, όταν την έδωσαν στη δημοσιότητα το Σάββατο. «Για την ευημερία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Υποστήριξη: SilkTech