Αγώνες Rollers την Κυριακή στην Πλατεία Γεωργίου

Τετάρτη, Μάιος 24, 2023 - 11:00πμ
Στο πλαίσιο του 2ου City In Action

Το 2ο City In Action φιλοξενεί το Patras Roller Action 2023, ένα πρωινό αγώνων σε πίστα πόλης, που στη φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Πάτρας «Ακαδημία των Σπορ» – Inline Speed Skating, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τροχοσανίδας (Ε.Ο.Τρ.) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Στους αγώνες θα λάβουν μέρος αθλητές, εκπρόσωποι ομάδων από όλη την Ελλάδα, καθώς και λάτρεις του αθλήματος ελεύθερης συμμετοχής και κάθε ηλικίας.
Για τη διεξαγωγή του αγώνα θα διαµορφωθεί ειδική πίστα πόλης στο ιστορικό κέντρο, από την οδό Γούναρη έως την οδό Αγίου Νικολάου, στο ύψος της οδού Κορίνθου, περιφραγµένη µε προστατευτικά κάγκελα και ειδικές κατασκευές. Η αψίδα εκκίνησης και τερµατισµού θα βρίσκεται στην οδό Γεροκωστοπούλου, ενώ το σημείο συγκέντρωσης και προετοιμασίας των αθλητών και των ομάδων θα είναι η πλατεία Γεωργίου.
Οι αθλητές διαχωρίζονται μεταξύ αθλητών σωματίων και ελευθέρων συμμέτοχων, καθώς επίσης ανά ηλικιακές κατηγορίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους µέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης.
Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγείται, θα λειτουργήσει στην πλατεία Γεωργίου το περίπτερο της διοργάνωσης, όπου το κοινό θα μπορεί να παίρνει σχετικές πληροφορίες ή να καταθέτει τα δικαιολογητικά της εγγραφής του.

Υποστήριξη: SilkTech