«Αγκαλιά» με τη δεύτερη θέση ο Απόλλων Λάρισας

Κυριακή, Απρίλιος 21, 2019 - 9:27μμ

Πολύ κοντά στην εξασφάλιση της δεύτερης θέσης της Football League, που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου με τον 13ο της Super League, βρίσκεται ο Απόλλων Λάρισας.

Η θεσσαλική ομάδα επικράτησε στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής του Πλατανιά με 1-0, τον ξεπέρασε κατά δύο βαθμούς και έχει και το «πάνω χέρι» σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Πλέον, με αυτό το τρίποντο ο Απόλλων Λάρισας πέρασε στη 2η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου με τον 13ο της Super League, με 54 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Πλατανιά που παρέμεινε στους 52 κι όλα θα κριθούν οριστικά την τελευταία αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, ο Απόλλων Λάρισας έχει εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Ηρόδοτο που εκτός απροόπτου θα «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ ο Πλατανιάς έχει επίσης πολύ δύσκολο έργο εντός έδρας κόντρα στον Ηρακλή.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και μόλις στο 2’ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Λουκάο με δυνατή κεφαλιά από σέντρα που βγήκε από τα δεξιά. Μάλιστα, στη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου, ο Απόλλων Λάρισας είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά ο Ουές απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο δεύτερο, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Πλατανιάς πήρε τα ηνία, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 72’ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρείσει. Ο Ποζατζίδης εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρια της εστίας του Μαντζάρη με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Υποστήριξη: SilkTech