Αγγέλου: "Συγχαρητήρια στον Προμηθέα"

Σάββατο, Δεκέμβριος 15, 2018 - 11:30μμ

O Άρης γνώρισε την ήττα από τον Προμηθέα με τον προπονητή των φιλοξενούμενων Βαγγέλη Αγγέλου να δηλώνει: «Καταρχήν, συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που δεν μπορείς να προβλέψεις την εξέλιξή τους. Το γ΄ 10λεπτο ήταν καθοριστικό, με αυτό το 21-6 να μας πληγώνει και αυτό θα πρέπει να αναλυθεί.

Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τις παραμέτρους του αγώνα και τα στοιχεία που κάνουν το παιχνίδι του Προμηθέα πιο επιθετικό, την σχέση ασίστ-λάθη που ήταν 19-11, το επιθετικό ριμπάουντ, με τον αντίπαλό μας να είναι η πρώτη ομάδα στην κατηγορία και τα κλεψίματα με τον Προμηθέα να είναι 2η ομάδα στην κατηγορία. 'Ολα αυτά θεωρώ ότι τα ελέγξαμε.

Προσπαθώντας, όμως, να βρούμε στα μέσα του β΄ 10λεπτου και στις αρχές της γ΄ περιόδου ένα rotation για ομάδα μας, δυστυχώς δεν καταφέραμε τίποτα. Όχι μόνο γιατί εμείς δεν ήμασταν καλοί, αλλά γιατί ο Προμηθέας ήταν ίσως πιο αποφασιστικός. Στο β΄ ημίχρονο αποφασίσαμε να παίξουμε πιο γρήγορα και να ρισκάρουμε, όμως πολύ δύσκολα μπορείς να πας σε έναν τέτοιο ρυθμό σε όλο το ματς.

Στα τελευταία 3΄-4΄ που συμβαίνουν τα πάντα, πήραμε 4 αποφάσεις αντίθετες. Χάσαμε 2 αμυντικά ριμπάουντ, χάσαμε 2 βολές, κάναμε και 2 κακές επιλογές στην επίθεση. Αυτά είναι 6 κατοχές, που ενώ μπήκαν κάποια μεγάλα σουτ, στο τέλος αυτές οι επιλογές μας στοίχισαν. Εμείς βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είναι λογικό και ο Προμηθέας να έχει κάποια κούραση από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Υποστήριξη: SilkTech