Άγγελος Χατζαράς: «Η πορεία μας καθρέφτης οργανωμένης και μεθοδικής προσπάθειας»

Παρασκευή, Ιανουάριος 11, 2019 - 8:01πμ

Μετά τη νίκη επί του Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ, ο Αίολος Αγυιάς θα επιδιώξει να κλείσει τον α΄ γύρο του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η με ένα ακόμη ροζ φ.α., καθώς τη Δευτέρα (8.30μ.μ.) υποδέχεται στο κλειστό του γήπεδο τον Ηφαιστο/Αχιλλέα στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής.

Δηλώσεις για το εν λόγω παιχνίδι, αλλά και για την πρόσφατη νίκη επί του Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ έκανε ο βοηθός προπονητή του Αίολου Αγυιάς, Αγγελος Χατζαράς.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του είχαν ως εξής:

- «Το παιχνίδι με τον Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ κρίθηκε στην ποιότητα που έχει η ομάδα μας, λόγω του ταλέντου και της οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στο να διαχειρίζεται τις απουσίες (σ. Αρχιμανδρίτης, Πετρόπουλος και Χατζηκάλφας στο εν λόγω παιχνίδι) και να αναδεικνύει κάθε εβδομάδα νέους πρωταγωνιστές».

- «Η μέχρι τώρα πορεία μας, αποτελεί τον καθρέφτη της οργανωμένης και μεθοδικής προσπάθειας που λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του Αιόλου Αγυιάς από την πρώτη κιόλας ημέρα ίδρυσης του Συλλόγου».

- «Η εξέλιξη του πρωταθλήματος φαντάζει απρόβλεπτη και συναρπαστική. Οι ομάδες που περνάνε πολλές ώρες στο γήπεδο καθημερινά, όπως εμείς, έχουν την δυνατότητα να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να κάνουν το βήμα παραπάνω».

- «Το επόμενο παιχνίδι με τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, που είναι και τελευταίο στον α΄ γύρο, είναι κομβικής σημασίας για εμάς, καθώς ο αντίπαλός μας θεωρείται, αλλά και είναι, ομάδα που διεκδικεί είσοδο στα πλέι-οφ. Τέτοια παιχνίδια, ειδικά εντός έδρας, πρέπει να τα κερδίζουμε».

Υποστήριξη: SilkTech