Άγγελος Αποστολόπουλος: "Με ΕΑΠ για ψηλότερα, δύσκολο τεστ με Ληξούρι"

Παρασκευή, Φεβρουάριος 9, 2018 - 3:32μμ

«Το παιχνίδι με την ΕΑΠ αποτελεί μια ευκαιρία για την ομάδα μας να ανέβει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνανα. Όσον αφορά τον αγώνα με το Ληξούρι έχουμε αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών βασικών παικτών και θα αποτελέσει ένα δύσκολο τεστ για εμάς, παρόλα αυτά είμαστε αισιόδοξοι για μια καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα».

Αυτά τόνισε ο νεαρός φόργουορντ, Άγγελος Αποστολόπουλος, μέλος του Έσπερου ΑΟΠΑ και των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ σχολιάζοντας τα παιχνίδια που ακολουθούν με την ΕΑΠ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και με το Ληξούρι για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η.

Πώς είναι να συμμετέχεις σε δύο διαφορετικές ομάδες και σε διαφορετικά πρωταθλήματα;

«Η συμμετοχή μου σε δύο Κατηγορίες είναι κάτι το σημαντικό καθώς με βοηθά να βελτιωθώ ατομικά μαθαίνοντας από πιο έμπειρους παίκτες της Γ Εθνικής ώστε να αποδίδω καλύτερα στην Α1 ΕΣΚΑ-Η».

Ποιες οι διαφορές της Α1 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η με τη Γ' Εθνική;

«Παρά το γεγονός ότι η Γ Εθνική με την Α1 ΕΣΚΑ-Η είναι πολύ κοντά οι διαφορές είναι μεγάλες κυρίως ως προς την ποιότητα και την εμπειρία των παικτών αλλά και τα κορμιά. Στη Γ Εθνική οι παίκτες είναι ψηλότεροι και πιο δυνατοί από τους αντίστοιχους του τοπικού κατά μέσο όρο πάντα και αυτό ανεβάζει το επίπεδο και τον ανταγωνισμό».

Ποιος ο στόχος του Έσπερου ΑΟΠΑ και των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ;

«Πρωταρχικός στόχος αμφοτέρων των ομάδων είναι η ατομική βελτίωση των παικτών. Η Α1 ΕΣΚΑ-Η αποτελεί σχολείο. Στη Γ Εθνική και πάλι πρώτος στόχος είναι η βελτίωση των παικτών και εν συνεχεία η παραμονή και το καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία έχοντας πάντοτε στην άκρη του μυαλού μας την άνοδο στο μέλλον σε μεγαλύτερη κατηγορία».

Ο δικός σου στόχος;

«Η ατομική βελτίωση η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Είσαι φοιτητής, πώς συνδυάζεις σπουδές και μπάσκετ;

«Απλώς χρειάζεται προσπάθεια και συνέπεια γιατί πράγματι το πρόγραμμά μου είναι επιβαρυμένο».

Τι θα κρατήσεις από τη χρονιά που έφυγε και τι θέλεις από το 2018;

«Από το 2017 κρατάω τις όμορφες στιγμές εντός και εκτός γηπέδων και ευελπιστώ το 2018 να είναι καλύτερη χρονιά πάνω από όλα με υγεία».

Υποστήριξη: SilkTech